• 瀏覽: 56,812
  • 回覆: 196
  • 追帖: 2
+2
引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-28 01:05 發表
一支跨國科學團隊研發出名為HR2胜肽(HR2 peptide)的分子,能與新冠病毒緊密結合,導致病毒失去感染人體細胞的能力,宛如給新冠「死亡擁抱」。他

...
到時病毒又進化冬第N代,仲大殺傷力

引用:
一支跨國科學團隊研發出名為HR2胜肽(HR2 peptide)的分子,能與新冠病毒緊密結合,導致病毒失去感染人體細胞的能力,宛如給新冠「死亡擁抱」。他

...
根本一早就有,只係果浸錢賺夠,收入升幅開始大跌,就推呢d新聞出黎,又再準備賺大錢。

出左電腦病毒,先再賣防毒軟件既道理.........

引用:
原帖由 joeyeung90 於 2022-9-28 07:53 發表

扮睇唔到日日仲死緊好多人?

咪睇吓你揀病死定餓死囉

https://www.rfa.org/cantonese/news/shenzhen-09272022065534.html/ampRFA

琴日深圳福田沙尾
啲人已經開始反抗
一個月封三次
真係唔使搵食完全食西北風?
曱甴廢青咁能關心深圳人民生活得好唔好

大家的希望🙏🙏🙏

人地出來呃研究經費

一班人打曬J

終於研究到點樣繼續攪疫苗經濟學

引用:

...
有美國份嘅都唔慌好嘢,一種解藥要伴隨幾多種毒藥?

打咗3針唔駛打

引用:

...
封城係必須嘅,要堅持唔好放棄

新冠被美國退役,咪臨尾發放解藥出來吸金囉!

引用:

...
即係話原本人體內某種細胞身上有個A鎖匙窿,而新冠病毒手上有條A鎖匙去開鎖。新藥物係人體內投放大量裝有A鎖匙窿嘅木箱,令病毒鎖匙插晒入木箱。問題係人體內原本手持A鎖匙嘅細胞都會插錯窿噃。

仲係玩多十年? 

令世界回復正常

引用:
原帖由 史太夫 於 2022-9-28 03:38 發表
呢個美肺-19根本就係生化恐襲!解決美肺的唯一方法就係立即進攻美畜國,殺死所有美畜!
所以而家又用俄羅斯蝙蝠屈俄羅斯

都無用,老尾又會研發新病毒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]