• 瀏覽: 56,813
  • 回覆: 196
  • 追帖: 2
+2
引用:
原帖由 Bunryuu 於 2022-9-28 04:25 發表

支持動態清零 病毒唔消滅 唔好放出嚟!

千祈唔好買鬼佬藥! 只可吃中藥治療!
老尾係全球有3百幾間生化實驗室, 無人知呢啲實驗室做啲嘜, 年頭, 老尾係佢地嘅非洲實驗室運咗幾拾隻猴子去尾國, 其中ㄧ車的猴子走甩咗, 就要馬上射剎, 有個女人和這些馬騮接觸過, 2個星期後就死咗. (可以係網上找到呢段尾國新聞), 而家某些地方就暴𤠣痘病毒. 之後, 又唔知有啲咩新病毒出現?? 
沙士, 中東呼吸肺炎, 新冠... 呢啲比較出名, 唔出名嘅神秘病毒, 印度發生過, 非洲發生過... 

原來西方美國一早已有解藥程式,不過要全世界人類染疫達96%,美國藥廠先啜頭淡湯,平價無效疫苗先頭部隊朗起貴價,等一段日子銷清平貨再公佈超貴價解藥誕生,美國軍方實驗室發功背後金主藥廠老板執金。軍方高層及一眾國會政客分紅利。中國香港有幾個出盡奶力喊美國貨好L有效果幾位磚家推銷員都有份分紅!

藥點都好過疫苗

吹大d先有人投資

你老美唔消失唔係解決辦法!

問美國科技實驗室攞解藥

Good news! 希望真喺work 

醫唔醫到腦霧?

有冇負作用?

做網軍一日有幾多錢?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 28-9-2022 01:05 發表
一支跨國科學團隊研發出名為HR2胜肽(HR2 peptide)的分子,能與新冠病毒緊密結合,導致病毒失去感染人體細胞的能力,宛如給新冠「死亡擁抱」。他

...
嘥膠氣啦!播毒都喺佢哋!

引用:
原帖由 songsong17 於 2022-9-28 01:11 發表

希望研究到, 咁唔封都死少好多人..., 而唔係扮睇唔到日日仲死緊好多人...
扮睇唔到日日仲死緊好多人?

咪睇吓你揀病死定餓死囉

https://www.rfa.org/cantonese/news/shenzhen-09272022065534.html/ampRFA

琴日深圳福田沙尾
啲人已經開始反抗
一個月封三次
真係唔使搵食完全食西北風?

新冠開始步入退潮; 現在特效藥才有大突破實為時已晚了! 到你新藥推出市場之時; 怕且新冠已退成流感之流了!

尾國賺左全地球人唔少錢
而家又想來?

引用:
原帖由 必佬 於 2022-9-28 05:51 發表

製造病毒然後製造對抗藥物傾銷全世界狂賺一畢,然後又製造新病毒再製造對抗藥物再傾銷全世界又狂賺一畢,無限looop, 只有美國毀滅,世界才得以安寧
我即唸起防毒軟件😂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]