• 瀏覽: 44,266
  • 回覆: 297
  • 追帖: 1
+30
其實上次中電嗰單都似人為
但調查後話不明原因(好似係)

所以打後管理就係要對住呢啲小數唔會服從多數嘅巨嬰
將自我利益放喺全部人利益之上嘅人
等住文明倒退都得囉

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2022-9-27 22:12 發表
即係話你肯用盧布買都未必買得到,管道洩漏一定要修理好才可再供氣,今次真大鑊
明顯有人驚歐洲妥協
民生優先

似乎有人刑毀

引用:
原帖由 奶露神街 於 2022-9-27 22:14 發表
價錢都唔平啵
比班歐洲佬搶貴晒

引用:
原帖由 奶露神街 於 2022-9-27 22:13 發表
中國電熱毯,歐洲人今冬“禦寒神器”?
2022-09-25 20:29:47 來源:參考消息網

歐洲統計局公布的數據顯示,6月歐盟能源年通脹率高達41.1%,創1997年開始統計相關數據以來新高;其中天然氣漲幅最高,通脹率達到51.4%。歐洲電力交易所數據顯示,8月底歐洲電力系統均價較年初增加6倍。

據報道,面對暴漲的能源賬單,越來越多的歐洲民眾開始尋找不打開家中供暖系統的禦寒“ ...
躺平。。。

老美搞鬼?

引用:
原帖由 奶露神街 於 2022-9-27 22:14 發表
價錢都唔平啵
缺氣亦會缺電,買暖毯應該幫唔到手

同時離岸係深海既3條同時
係海底攪破壞都唔係易事
會唔會天然災害,例如海底滑波?

收佢皮

引用:
原帖由 奶露神街 於 2022-9-27 21:58 發表
北溪(Nord Stream)天然氣管道營運商9月27日表示,管道系統一天內有三條管線受損,形容情況是前所未有(unprecedented)。營運商稱,目前無法估計天然氣管道系統何時會恢復正常運作。瑞典海事局發出警示指,北溪1號(Nord Stream 1)出現兩處泄漏,而在此之前,丹麥發現北溪2號出現一處泄漏。
丹麥9月26日警告說,觀察到從俄羅斯延至歐洲的天然氣管道北溪2號(Nord Stre ...
擺明是瑞典陰毒人破壞

有人驚德國等大國跪

呵呵!今個歐洲一定變天

蜥蜴人作怪,女皇顯靈呀!

引用:
原帖由 dtw 於 2022-9-27 23:04 發表
收佢皮
著多件衫、沖少次涼、煮少啲飯、慢慢就慣

趁而家未到冬天,買定電池、發電機,日日運動發電儲起,冬天時靠電熱毯救命

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]