• 瀏覽: 45,785
  • 回覆: 297
  • 追帖: 1
+29
引用:
原帖由 siupercy 於 2022-9-28 16:27 發表

做狗做到你要徹底自我欺騙 你照照鏡你同你老母都係中國人,你點吹都幫唔到尾國做既衰野洗白,人地鬼佬亦只當你係狗。你細心諗下我講既係未事實?
為甚麼中國最有錢的人都削尖腦袋移民美國做狗?

引用:
原帖由 siupercy 於 2022-9-28 17:12 發表

你點諗孫中山關人撚事我剩係知成個香討都講你係最低賤既奶西狗
你不敢說孫中山是狗嗎?
你沒有言論自由嗎

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-9-28 17:19 發表

你不敢說孫中山是狗嗎?
你沒有言論自由嗎
你解釋左點解成個香討都當你係最低賤既奶西狗先啦?!人地討論緊你,你就講孫中山,on 9 9

老美真下流賤格,整爆你條氣管等你班歐洲傻仔斷左後路冇得返轉頭,以後要靠美帝接濟天然氣不過要十倍價錢

依個時侯當然China China China
躺著也中槍

引用:
原帖由 AABB999 於 2022-9-28 18:03 發表
老美真下流賤格,整爆你條氣管等你班歐洲傻仔斷左後路冇得返轉頭,以後要靠美帝接濟天然氣不過要十倍價錢
依家德國工業全停,原來老尾叫所有德國廠搬晒去老尾,好撚毒。

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-9-28 17:19 發表

你不敢說孫中山是狗嗎?
你沒有言論自由嗎
孫中山都叫棄暗投明。搞革命時都已經唔係美藉。

附件

Screenshot_20220928_192351.jpg(36.51 KB)

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-9-27 22:04 發表

on 9 無藥醫

https://r.discuss.com.hk/link.php?url=https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20220928/mobile/bkn-20220928131632575-0928_00992_001.html&fid=54&platform=web

一早都話係 AIC 700 做架啦,仲使問阿貴咩

引用:
原帖由 提子雪條 於 2022-9-28 08:15 發表

新疆做的
絕對絕對   😂

引用:
原帖由 briancccc 於 2022-9-28 19:29 發表

孫中山都叫棄暗投明。搞革命時都已經唔係美藉。
孫x山只不過係清朝時期的黃痴瘋,(周圍演講籌旗想推翻清朝自己做總統...而已)
如果格硬要搵中國國父,
新中國的國父應該係毛澤東,無論你喜歡不喜歡都好。

1日3爆🙄梗係有人爆喇💣唔通自摸爆💥

引用:
原帖由 tc7560 於 2022-9-27 22:10 發表
歐洲無救

呢次冚個歐洲都真係含得撚喇

想回頭是岸嘅機會都完全喪失

https://youtu.be/em5Nc23OfZ0

附件

snapshot.jpg(144.87 KB)

snapshot .jpg(113.5 KB)

snapshot .jpg

snapshot .jpg(120.08 KB)

snapshot  .jpg

snapshot .jpg(108.5 KB)

snapshot   .jpg

snapshot .jpg(136.88 KB)

snapshot     .jpg

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]