• 瀏覽: 45,773
  • 回覆: 297
  • 追帖: 1
+29
我只記得馬鞍山國成立後不久,俾人熄左電同無冷氣後,馬上亡國………

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-9-28 11:39 發表

歐洲民主社會不會接受侵略者普京的天然氣
西方民主黑社會,有個最邪惡軸心、大侵略者美國做大佬,乜都要聽大佬話,大老要你食屎就要食屎,食完仲要笑住口講多謝

引用:
原帖由 testoklee 於 2022-9-28 11:54 發表
個人覺得係美國佬搞破壞囉!第(一)可以切短歐洲縮沙向俄低頭。(二)歐佬最終被迫同美佬買貴貴既什行能源囉。
好明顯。尾角,大陰蒂國想繼續打仗,而繼續玩死歐盟。而最近歐洲好多民眾示威。歐洲小部份政權人有少少想向俄國示好,就出事。現在輸氣管受破壞,最大利益者是尾角,仗又可以繼續打,軍火又繼續賣,美元又繼續升,又可壓制俄羅斯繼續消耗。

一陣到北溪一號

美國割韭菜

引用:
原帖由 怒風 於 2022-9-28 12:03 發表
我只記得馬鞍山國成立後不久,俾人熄左電同無冷氣後,馬上亡國………
黃人呢個真係好笑

引用:
原帖由 ben1999 於 2022-9-28 11:54 發表

歐豬正一傻仔
歐洲是民主大國

引用:
原帖由 zhangan 於 2022-9-28 12:04 發表

西方民主黑社會,有個最邪惡軸心、大侵略者美國做大佬,乜都要聽大佬話,大老要你食屎就要食屎,食完仲要笑住口講多謝
你從未在民主社會生活過嗎
難道你不知道在民主制度下
國家屬於人民
政府有人民約束
所以民主國家不會發展出侵略者

引用:
原帖由 testoklee 於 2022-9-28 11:54 發表
個人覺得係美國佬搞破壞囉!第(一)可以切短歐洲縮沙向俄低頭。(二)歐佬最終被迫同美佬買貴貴既什行能源囉。
有少少腦都知
係冇腦嘅先唔信,腦殘就會逼自己唔好信

引用:
原帖由 怒風 於 2022-9-28 12:03 發表
民主不好的話
為甚麼中國的有錢人削尖腦袋都要移民英美?

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-9-28 12:26 發表

難道你不知道在民主制度下
國家屬於人民
政府有人民約束
所以民主國家不會發展出侵略者
麻煩壞腦就出少句聲,免被人笑

引用:
原帖由 justalook 於 2022-9-28 12:12 發表

好明顯。尾角,大陰蒂國想繼續打仗,而繼續玩死歐盟。而最近歐洲好多民眾示威。歐洲小部份政權人有少少想向俄國示好,就出事。現在輸氣管受破壞,最大利益者是尾角,仗又可以繼續打,軍火又繼續賣,美元又繼續升,又可壓制俄羅斯繼續消耗。
英美是民主國家
不是獨裁國家
不會做這種傷天害理的事

引用:
原帖由 zhangan 於 2022-9-28 12:28 發表

麻煩壞腦就出少句聲,免被人笑
為甚麼對民主那麼無知?

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-9-28 12:29 發表

英美是民主國家
不是獨裁國家
不會做這種傷天害理的事
嘩,民主賊國最叻係搶同偷,你老美入侵伊拉克敍利亞,今時今日,仲一車車石油從人哋國家偷運出去賣

歐盟想縮沙問過司機未

引用:
原帖由 200888 於 2022-9-28 12:39 發表

嘩,民主賊國最叻係搶同偷,你老美入侵伊拉克敍利亞,今時今日,仲一車車石油從人哋國家偷運出去賣

你樓上個1450被民主兩隻字蒙蔽雙眼,已經去到眼盲心盲兼腦殘

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]