• 瀏覽: 100,906
  • 回覆: 730
  • 追帖: 1
+45
引用:
原帖由 mousehunter 於 2022-9-27 16:44 發表
Omnicron令香港死了一萬人, 大陸人口是香港200倍,要死幾多人小學生都識計(南京大屠殺都係死30萬人)
文化大革命死左幾千萬人啦

引用:
原帖由 赤共 於 2022-9-27 15:56 發表
係咪啲香港人傳染上去㗎成日話要同大陸通關,隔離得嗰10日邊度夠㗎,香港返大陸必須隔離21日先夠啦
唔係想搞到大陸動態清零唔到呀嘛
返大陸隔離是必須的 ,千祈唔好影響到國家
係。我覺得21日都吾夠。應該吾比香港包括全世界人入境。這樣才清到0

引用:
原帖由 subdateLV 於 2022-9-27 17:01 發表
玩咗三年人鬥人,自己封自己...... 最終禍害大個病毒更多
D官嘛。。。唔封9你有事落左台冇嘢撈退休架啦。。。自保為上

引用:
原帖由 機械佬 於 2022-9-27 15:21 發表
又網傳,即係可以不用理會
係囉千祈唔好信呀,只係新華社嘅報導先好信呀,大陸好和平,人民好鍾意封城

點反抗都無用,阿爺話要封,公安唯有強硬執法,死十個八個蟻民都在所不惜

中共搞到民不聊生

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2022-9-27 16:44 發表

唔係可能,係真頭有效。
我老友 Eddie 個仔都係靠中藥救返條命。
嘩, 原來佢已經有個仔~
後生可畏~

引用:
原帖由 mousehunter 於 2022-9-27 16:41 發表
香港日日上去1500個名額, 點會冇事
甘明知有問題仲比1500人上去。定嚟個政策嘅要問責

中美戰時防疫政策是不可質疑的,敵人大把新病毒等梗作出下一步攻擊。

引用:
原帖由 _👻_ 於 2022-9-27 17:07 發表
中共搞到民不聊生
封一兩萬人
保千幾萬人
民不聊生??

引用:
原帖由 公你贏,字我輸 於 2022-9-27 15:52 發表
咁多位大陸師兄又隨時要禁足了,還好能登入香討的話,工作便不受影響
佢地出個帖先得五毛再出好多先夠做核酸

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-9-27 17:03 發表

其實封小小地方咋
99.8%地方係正常
14億人唔可以免隔出入境都叫正常?

引用:
原帖由 獅子男 於 2022-9-27 16:48 發表
看看大陸的民意吧!
毛毛又會話是美角人扮的

死仆街呀,國家為你地好炸,乖乖地返屋企訓

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]