• 瀏覽: 100,710
  • 回覆: 730
  • 追帖: 1
+45
引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-10-2 14:38 發表

而家大政策就係減少聚集吖嘛。
唔係話冇影響,但係屬於可控可接受嘅範圍。
兩個禮拜前平日我都去過國貿,嗰度有個商場,人流同香港嘅商場平日差唔多嗻。
好多外賣電動車左穿右插,一唔留神真係撞到飛起。
之後又去過大鵬中心,人流同荃灣內街差唔多,夜晚去過一間食牛雜嘅地方,等咗一陣先有空台。
http://b23.tv/bKlitMx

專登搵幾日爆得最勁嗰陣/靜止政策前後幾日/去影就梗係冇 ...
「爆得最勁嗰時去影」?如果9月14日係深圳疫情爆得最勁,咁今日咪變咗死城!?

引用:
原帖由 得閒看看 於 2022-10-2 15:46 發表

「爆得最勁嗰時去影」?如果9月14日係深圳疫情爆得最勁,咁今日咪變咗死城!?

九月頭係爆得好勁個喎
啱啱先搞完幾日默靜你想點?
上載日期等於拍攝日期?唔好咁戇鳩啦。

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-10-2 15:51 發表

九月頭係爆得好勁個喎
啱啱先搞完幾日默靜你想點?
上載日期等於拍攝日期?唔好咁戇鳩啦。
咁即係你攞嚟反駁嗰啲視頻可能喺十幾年前拍嘅?明白晒!

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-10-2 12:49 發表

https://www.youtube.com/watch?v=-FjJgPhAipo

東門老街冷冷清清,店舖通通倒閉?「沒有香港,深圳連屁都不是!」中國經濟即將崩潰,大陸人民水深火熱?丨打臉台灣名嘴崩潰論
我真係睇唔明你用這些片回覆我是什麼意思?

引用:
原帖由 nikonlee 於 2022-10-1 21:18 發表

垃圾 , 拉黑

唔知道佢哋慶祝完國慶未呢?

又係外國勢力入侵破壞祖國,祖國公安太仁慈

引用:
原帖由 chun4321 於 2022-9-27 16:09 發表
又話清左零無事既?
D清零西又點搬龍門?
中囯香港死了萬多人,你老闆老美死了幾百萬人,祖國習領導愛民如子,絕對不可見有此事発生,所以封控是必需的,祖國人民也十分支持黨的防疫政策

引用:
原帖由 獅子男 於 2022-9-27 16:48 發表
看看大陸的民意吧!
請國安部嚴正執法,此人分裂國家

引用:
原帖由 巴黎簽左個癈人 於 2022-9-27 17:34 發表

動態清O係鐵一不二既國策,呢班甲由膽敢上街抗議,信唔信咱們香土小粉紅報國安拉九哂你地?
動態清零層次已經提升到中華民族復興同人類命運共同體

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]