• 瀏覽: 12,585
  • 回覆: 11
吓!
我陪人打完飛機,條數點計先?

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-9-27 13:31 發表
今次用1450最鍾意既台媒
打臉1450衝出黎柒話NASAMS已援烏並實戰既謊言

節錄:

不過烏克蘭總統發言人尼基福羅夫(Serhiy Nikiforov)26日澄清,澤倫斯基所言是指美國關於轉讓該系統決定,NASAMS目前尚未運抵烏克蘭。

https://news.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/4070535

Presidents ...
條友話發假消息會冚家鏟。到底係于北辰冚家,定條1450冚家?

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-9-27 13:31 發表
今次用1450最鍾意既台媒
打臉1450衝出黎柒話NASAMS已援烏並實戰既謊言

節錄:

不過烏克蘭總統發言人尼基福羅夫(Serhiy Nikiforov)26日澄清,澤倫斯基所言是指美國關於轉讓該系統決定,NASAMS目前尚未運抵烏克蘭。

https://news.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/4070535

Presidents ...
幫你推過去。

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-27 17:31 發表

都話兵不厭詐囉!澤連斯基同發言人根本喺度扯貓尾,一個做黑,一個做白,咁都唔明!

之前克里米亞連還爆炸咪又係咁,有人猛話烏克蘭已接收咗長程海馬斯,但烏克蘭發言人除咗唔承認接收咗長程海馬斯,仲唔承認係烏克蘭人炸的,咁即係俄羅斯人自己走去炸克里米亞喇,係咪咁?

其實,可能套嘢擺咗喺波蘭邊境,遠程打擊俄空軍,我咁講你係咪開心啲?或者套嘢真係到咗烏克蘭,但並無正式交付烏克蘭,由歐美志願部隊操 ...
睇你撐得幾肉酸。
記住自己講過咩!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-28 14:00 發表

禁言完畢,又出嚟幫手!

快啲去投訴香港01、雅虎.......先喇!你老友果句 "據報,克里米亞已被烏克蘭收復" 就真正老作、老吹!你咁緊張,佢係咪你分身啊?

https://www.hk01.com/即時國際/818820/澤連斯基-烏克蘭已接收美國的先進防空系統nasams
01無咁無恥咒人發假消息會冚家鏟喎,又無咁賤格自己鬧完人冚家鏟,就去投訴。

佢講咩關我X事,見到好玩咪搭嘜囉。

同你玩要用分身?咪幫自己抬轎喇!

媒體錯發假消息,有人又跟住吹,咪同媒體一樣發放假消息囉。無爭議。

鬼叫有人話過發假消息會冚家鏟咩!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-28 15:00 發表

死咩撐啫!

我不嬲都唔會自己老作資訊,全部都係轉載、引述相關媒體,佢哋錯我都係跟住錯,原全唔存在咩假訊息,況且澤連斯基接受訪問都答有,香港01、雅虎......等等統統都有報導,不過有人以為執到寶,不停鬧人,搞到禁言啫!

你咪又係不斷轉載啲大外宣嘢,我唔會怪你,係你嘅工作嘛!

如果你講五角大樓都係咁講,準確性又提高不少!

你連假公投都講到掌頭大就得,就知你罵美是工作,留 ...
禁言?
你中文有無小學程度,禁言同屏蔽識吾識分?
幾時禁言會少過三日?

扣幾十分,我當跌幾毫子,都費事執
係個傻仔先以為有幾大件事。

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-28 15:00 發表

死咩撐啫!

我不嬲都唔會自己老作資訊,全部都係轉載、引述相關媒體,佢哋錯我都係跟住錯,原全唔存在咩假訊息,況且澤連斯基接受訪問都答有,香港01、雅虎......等等統統都有報導,不過有人以為執到寶,不停鬧人,搞到禁言啫!

你而家知系假新聞啦,點解吾返自己個帖澄清呀?仲留個假消息想帶風向?定搞大外宣?

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-29 11:39 發表

香港01係黨報喎!
不過你quo民視呢?民視就系正宗黨媒。
你祗係揾01幫你摭醜。

引用:

死咩撐啫!

嗱!
你個老友就系被禁言

又塞錢入你袋,吾使多謝我

主題標籤 #烏克蘭
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]