• 瀏覽: 12,540
  • 回覆: 64
引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-27 15:36 發表
香港01都寫烏克蘭己接收,唔知真定假?

https://www.hk01.com/即時國際/818820/澤連斯基-烏克蘭已接收美國的先進防空系統nasams
證明你中英文都唔識
人地辦公室發言人澄清左人地個意思唔係已接收
Nykyforov has clarified that it referred to a decision to provide Ukraine with those systems

呢次誤會大喇!雅虎都係寫烏克蘭已接收防空系統,真定假㗎?

https://tw.news.yahoo.com/收到-俄國空 ... 系統到手-044450626.html

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-27 15:40 發表
呢次誤會大喇!雅虎都係寫烏克蘭已接收防空系統,真定假㗎?

https://tw.news.yahoo.com/收到-俄國空軍的夢魘-澤連斯基-美援nasams防空系統到手-044450626.html
1450咪柒完又柒啦
人地依家就係澄清澤連斯基個意思唔係咁樣呀

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-9-27 15:40 發表

證明你中英文都唔識
人地辦公室發言人澄清左人地個意思唔係已接收
Nykyforov has clarified that it referred to a decision to provide Ukraine with those systems
即係香港01連中英文都唔識!

兵不厭詐,原來你都唔識!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-27 15:46 發表

即係香港01連中英文都唔識!

兵不厭詐,原來你都唔識!
又證明你睇都冇睇過
淨係識亂吹

Serhii Nykyforov, a spokesperson for the President Volodymyr Zelenskyy of Ukraine, has explained the President’s words in the interview with American channel about Ukraine having received NASAMS air defence systems. Nykyforov has clarified that it referred to a decision to provide Ukraine with those systems.

而家係講外界誤會澤連斯基講已接收
發言人出黎澄清返
而家好明顯係你唔識中英文睇唔明報導

即係澤連斯基接受訪問玩鳩俄羅斯喇!即係擺明已接收,又澄清未接收,等打多十架八架先再澄清原來已接收,呢招咪叫虛則實之,實則虛之,兵不厭詐啊!

https://udn.com/news/story/122663/6640226

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-27 15:51 發表
即係澤連斯基接受訪問玩鳩俄羅斯喇!即係擺明已接收,又澄清未接收,等打多十架八架先再澄清原來已接收,呢招咪叫虛則實之,實則虛之,兵不厭詐啊!

https://udn.com/news/story/122663/6640226
"即係擺明已接收,又澄清未接收,等打多十架八架先再澄清原來已接收,呢招咪叫虛則實之,實則虛之,兵不厭詐啊!"

你係咪喺烏克蘭軍方任職先?
你點可能知道依啲內情?
你咁講只係證明你亂up+死撐
冇用架喎

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-9-27 15:49 發表

又證明你睇都冇睇過
淨係識亂吹

Serhii Nykyforov, a spokesperson for the President Volodymyr Zelenskyy of Ukraine, has explained the President’s words in the interview with American channel about Ukraine having ...
你即係話香港01亂吹!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-27 16:04 發表

你即係話香港01亂吹!
而家係你信于北辰條智障喎
香港01係唔係亂吹我唔關心
我只係恥笑1450唔識嘢不停出醜

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-9-27 15:58 發表

"即係擺明已接收,又澄清未接收,等打多十架八架先再澄清原來已接收,呢招咪叫虛則實之,實則虛之,兵不厭詐啊!"

你係咪喺烏克蘭軍方任職先?
你點可能知道依啲內情?
你咁講只係證明你亂up+死撐
冇用架喎
咁你又係咪喺烏克蘭軍方任職先?

咁你又點可能知道依啲內情,係真定假?

你拎到一個半個未經百份百肯定嘅資料又死撐!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-27 16:11 發表

咁你又係咪喺烏克蘭軍方任職先?

咁你又點可能知道依啲內情,係真定假?

你拎到一個半個未經百份百肯定嘅資料又死撐!
你up乜嘢?
總統辦公室發言人出黎澄清左
唔係"內情"喎
你講既"兵不厭詐"其實已接收先可能係"內情"
所以咪話1450唔識中英文囉
柒完又柒

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-9-27 16:10 發表

而家係你信于北辰條智障喎
香港01係唔係亂吹我唔關心
我只係恥笑1450唔識嘢不停出醜
上面有條友,以為執到寶,係咁鬧人發放假清息,叫佢先投訴香港01、雅虎........等等傳媒!

于將軍都冇錯,佢都係拎到資料先會講,至於你講嘅,隨時中咗烏軍嘅計!我都唔會怪你,因為連俄軍都中招,佢哋損失慘重好多!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-27 16:17 發表

上面有條友,以為執到寶,係咁鬧人發放假清息,叫佢先投訴香港01、雅虎........等等傳媒!

于將軍都冇錯,佢都係拎到資料先會講,至於你講嘅,隨時中咗烏軍嘅計!我都唔會怪你,因為連俄軍都中招,佢哋損失慘重好多!
"于將軍都冇錯,佢都係拎到資料先會講"
哈哈
3次70%等於210%係唔係拎到資料先講呀?
智障坐埋一枱真係冇錯

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]