• 瀏覽: 12,541
  • 回覆: 64
引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-9-27 16:46 發表

而家發言人好清晰明確咁澄清左總統唔係依個意思
你就吹"兵不厭詐"
咁麻煩你攞出證據證明NASAMS已經交付囉
否則就係亂吹
Ching,睬個條腦殘豬都晒自己時間,
佢on9唔係扮架,同個自閉症譜系患者講野,佢一定啱架

1450係依版話射咗5部

我地去咗平行時空

引用:
原帖由 良心打白條 於 2022-9-27 19:42 發表

睇你撐得幾肉酸。
記住自己講過咩!
禁言完畢,又出嚟幫手!

快啲去投訴香港01、雅虎.......先喇!你老友果句 "據報,克里米亞已被烏克蘭收復" 就真正老作、老吹!你咁緊張,佢係咪你分身啊?

https://www.hk01.com/即時國際/818820/澤連斯基-烏克蘭已接收美國的先進防空系統nasams

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-28 14:00 發表

禁言完畢,又出嚟幫手!

快啲去投訴香港01、雅虎.......先喇!你老友果句 "據報,克里米亞已被烏克蘭收復" 就真正老作、老吹!你咁緊張,佢係咪你分身啊?

https://www.hk01.com/即時國際/818820/澤連斯基-烏克蘭已接收美國的先進防空系統nasams
連五角大樓都承認未交付
1450仲想死撐?

啱啱從火星返來就睇見1450講大話。

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-9-28 14:20 發表

連五角大樓都承認未交付
1450仲想死撐?
擺係波蘭邊境遠程攻擊都講得出😂😂😂😂😂

條柒頭軍盲連支防空導彈射程查都無查下就鳩吹死撐🤣🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-9-28 14:20 發表

連五角大樓都承認未交付
1450仲想死撐?
死咩撐啫!

我不嬲都唔會自己老作資訊,全部都係轉載、引述相關媒體,佢哋錯我都係跟住錯,原全唔存在咩假訊息,況且澤連斯基接受訪問都答有,香港01、雅虎......等等統統都有報導,不過有人以為執到寶,不停鬧人,搞到禁言啫!

你咪又係不斷轉載啲大外宣嘢,我唔會怪你,係你嘅工作嘛!

如果你講五角大樓都係咁講,準確性又提高不少!

你連假公投都講到掌頭大就得,就知你罵美是工作,留美是生活果類人喇!

引用:
原帖由 HEYAYA 於 2022-9-28 14:42 發表

擺係波蘭邊境遠程攻擊都講得出😂😂😂😂😂

條柒頭軍盲連支防空導彈射程查都無查下就鳩吹死撐🤣🤣🤣🤣🤣🤣
啲智障連烏克蘭地圖都冇乜研究過
所以之前就鬧出"運重武器去馬里烏波爾內外夾擊"既笑話

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-28 15:00 發表

死咩撐啫!

我不嬲都唔會自己老作資訊,全部都係轉載、引述相關媒體,佢哋錯我都係跟住錯,原全唔存在咩假訊息,況且澤連斯基接受訪問都答有,香港01、雅虎......等等統統都有報導,不過有人以為執到寶,不停鬧人,搞到禁言啫!

你連假公投都講到掌頭大就得,就知你罵美是工作,留 ...
"唔會自己老作資訊"
1450講過"6月大反攻"、"赫爾松俄軍要投降"等等
而家又跟于北辰條智障一齊出醜
1450係點樣老作亂吹
大家都有目共睹

陸軍戰術導彈系統,將交付基輔

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-28 14:00 發表

禁言完畢,又出嚟幫手!

01無咁無恥咒人發假消息會冚家鏟喎,又無咁賤格自己鬧完人冚家鏟,就去投訴。

佢講咩關我X事,見到好玩咪搭嘜囉。

同你玩要用分身?咪幫自己抬轎喇!

媒體錯發假消息,有人又跟住吹,咪同媒體一樣發放假消息囉。無爭議。

鬼叫有人話過發假消息會冚家鏟咩!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-9-28 15:00 發表

死咩撐啫!

禁言?
你中文有無小學程度,禁言同屏蔽識吾識分?
幾時禁言會少過三日?

扣幾十分,我當跌幾毫子,都費事執
係個傻仔先以為有幾大件事。

引用:

死咩撐啫!

你而家知系假新聞啦,點解吾返自己個帖澄清呀?仲留個假消息想帶風向?定搞大外宣?

引用:
原帖由 良心打白條 於 2022-9-28 19:53 發表
媒體錯發假消息,有人又跟住吹,咪同媒體一樣發放假消息囉。無爭議。

鬼叫有人話過發假消息會冚家鏟咩!
香港01係黨報喎!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]