• 瀏覽: 1,211
  • 回覆: 8
俄羅斯總統普京(Vladimir Putin)星期一(9月26日)簽署一項法令,批准前美國國家安全局合同工斯諾登(Edward Snowden)獲得俄羅斯的公民身份。這項法令一共批准75名外國人獲得俄羅斯的公民身份,斯諾登是其中之一。該法令在政府官方網站上公佈。

獨裁政權共通點就係 on9
老美係串得好應棍
契弟都唔幫俄仔 環顧四周 個個縮沙

新聞來源連結:

https://www.voacantonese.com/a/s ... 220926/6764234.html

吓,美國只可以嘲諷,做唔到實際野?
咁都有得吹,果然是黃人雙標。

根據黃人以往邏輯,美國做唔到實際野好無用囉。
例子,美國第三把交椅去台灣...
但中國抹去了海峽中線,都俾黃人話做唔到野,龍門都搬到球場對面囉。

斯諾登逃亡都接近十年啦,美國話一定要拉人,但十年都做唔到野,每次就發言發言再發言囉。

引用:
原帖由 sheung1009 於 2022-9-27 14:08 發表
吓,美國只可以嘲諷,做唔到實際野?
咁都有得吹,果然是黃人雙標。

根據黃人以往邏輯,美國做唔到實際野好無用囉。
例子,美國第三把交椅去台灣...
但中國抹去了海峽中線,都俾黃人話做唔到野,龍門都搬到球場對面囉。

斯諾登逃亡都接近十年啦,美國話一定要拉人,但十年都做唔到野,每次就發言發言再發言囉。
過去掂下條線就彈開叫抹去 人地老美話飛入去就入 直入 毫不含糊 奶共仔收皮啦

引用:
原帖由 天地有正正 於 2022-9-28 02:08 發表

過去掂下條線就彈開叫抹去 人地老美話飛入去就入 直入 毫不含糊 奶共仔收皮啦
飛彈頭頂過,果然系彈開

美國佬除佐笑鳩吓人,又可以做D咩

美國危如累卵 自己死到臨頭
仲好意思去嘲諷前國民..

蔡省長會唔會叫1450部隊揸真槍上前線?

引用:
原帖由 nikonlee 於 2022-9-28 07:06 發表

飛彈頭頂過,果然系彈開
你頭頂好多衛星飛過 大把人侵入領空 人地取巧十鳩咁高唔算係領空 你班儍仔興高采烈 忠誠的廢物

引用:
原帖由 天地有正正 於 2022-9-27 12:23 發表
俄羅斯總統普京(Vladimir Putin)星期一(9月26日)簽署一項法令,批准前美國國家安全局合同工斯諾登(Edward Snowden)獲得俄羅斯的公民身份。這項法令一共批准75名外國人獲得俄羅斯的公民身份,斯諾登是其中之一。該法令在政府官方網站上公佈。

好過返美國背脊中槍自殺身亡

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]