• 瀏覽: 71,782
  • 回覆: 386
  • 追帖: 2
+11
引用:
原帖由 ttyiu 於 2022-9-29 10:03 發表

白馬應是航空控制塔人員, 亦被拘捕了!
篤灰相信是他女友的女友人!
佢女友點解咁口疏?呢D嘢仲點可以周圍同人講,照計屋企人都唔可以講。由此再一次證明女人呢種動物守唔住秘密😊
呢條友真係成也女友,敗也女友🤗(走佬靠女友,被捉也因女友🤣🤣

著唔倒草搞到一身蟻, 仆街曱甴注定一世獄中過

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2022-9-29 12:24 發表

佢女友點解咁口疏?呢D嘢仲點可以周圍同人講,照計屋企人都唔可以講。由此再一次證明女人呢種動物守唔住秘密😊
呢條友真係成也女友,敗也女友🤗(走佬靠女友,被捉也因女友🤣🤣
聽講 2 位女士正在約會中,個條打把仔咁岩找女友幫手著草。此時閨密唔多唔少都知道,閨密應該都唔想女友行差踏錯,條打把自己傷人後走路,毫無責任,跟正呢條打把一定無運行。女友同時也訂了不是當晚機票走,可能有後事要搞一搞。
所以閨密可能睇唔過眼 !

引用:
原帖由 6674 於 2022-9-27 11:00 發表

那個 白馬非馬 應該係民航處主任當時有被捕,但好似冇告佢。
咁炒左未?

引用:
原帖由 ttyiu 於 2022-9-29 12:55 發表

聽講 2 位女士正在約會中,個條打把仔咁岩找女友幫手著草。此時閨密唔多唔少都知道,閨密應該都唔想女友行差踏錯,條打把自己傷人後走路,毫無責任,跟正呢條打把一定無運行。女友同時也訂了不是當晚機票走,可能有後事要搞一搞。
所以閨密可能睇唔過眼 !
加上又有懸紅賞金吸引。個閨蜜應該有得攞賞金

死曱甴

引用:
原帖由 lam4451 於 2022-9-29 13:17 發表

咁炒左未?
唔知有冇炒,但如果有檢控應該有報道。
若果是我私人公司處理,紀律聆訊攻破他的罩門,期間一張空櫈一張枱,羞辱到佢自動離職。
我深信他們有個網絡,主犯是HKU,不排除這個主任和律政署都有同窗之宜,佢計劃去倫敦再轉飛台北,心照不宣。

條女都要坐番幾碌入去倍做尉安婦

一定要重判

阿婆都認罪啦...

點解要着草嘅 ?? 佢地唔係為了正義咩 ?? 怕咩呢 ?? 

希望政府上訴!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]