• 瀏覽: 43,365
  • 回覆: 237
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-9-27 11:14 發表

日日偷聽默姨講
口講盟友,背後捅刀

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2022-9-27 09:28 發表
阿桑奇走去英國,完全唔同結果
阿桑奇樹敵太多,佢的確盜取國家機密,而且是大部份發達國家都有份,仲要專收政治黑材料,個個都想佢死。

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2022-9-27 09:22 發表
俄羅斯總統普京,授予美國中情局前僱員斯諾登俄羅斯公民的身份。 斯諾登在2013年透過傳媒,揭露美國國家安全局秘密情報監控項目,其中包括主要針對海外目標、代號「棱鏡計劃」的監聽項目。美國政府之後以間諜等罪名通緝斯諾登。斯諾登一度短暫留港,再轉往俄羅斯,2020年獲得永居權。斯諾登的律師表示,斯諾登之前...

...
如果想斯諾登唔使去美國受審,普京俾個外交身份佢,美國佬就吹唔漲!

引用:
原帖由 遊樂人間 於 2022-9-27 10:17 發表

以前老美偷偷做,自從斯諾登後,就明目張膽地做。
唔係偷偷做,係那些曱甴唔信

引用:
原帖由 蠢係要死 於 2022-9-27 10:33 發表

慘得過你反中,但又要打中文上香討覆post~~
Hahahaha
請體諒1450的工作。

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2022-9-27 09:28 發表
阿桑奇走去英國,完全唔同結果
佢蠢囉

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2022-9-27 11:24 發表

口講盟友,背後捅刀
歐豬信老尾,咪搞到冇氣

引用:
原帖由 寒冬巨大的牛 於 2022-9-27 11:25 發表

如果想斯諾登唔使去美國受審,普京俾個外交身份佢,美國佬就吹唔漲!
由俄總統正式授予國藉已大大打臉老尾

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-9-27 11:29 發表

歐豬信老尾,咪搞到冇氣
老尾根本想歐豬死就真

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-9-27 11:10 發表

而家斯諾登可以黎香港嘆咖啡
唔得,香港還有好多cia同老美既黃獅走狗,會危害佢既人身安全。

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2022-9-27 09:22 發表
俄羅斯總統普京,授予美國中情局前僱員斯諾登俄羅斯公民的身份。 斯諾登在2013年透過傳媒,揭露美國國家安全局秘密情報監控項目,其中包括主要針對海外目標、代號「棱鏡計劃」的監聽項目。美國政府之後以間諜等罪名通緝斯諾登。斯諾登一度短暫留港,再轉往俄羅斯,2020年獲得永居權。斯諾登的律師表示,斯諾登之前...

...
使無瀨🌚極權國無賴容身😁

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2022-9-27 11:32 發表

老尾根本想歐豬死就真
唔可以有國家威脅到老尾霸主地位

引用:
原帖由 kirklam 於 2022-9-27 09:55 發表

隨時要上戰場?
香港暴動你有無上戰場?定係只負責網上推手足去送頭?

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-9-27 11:10 發表

而家斯諾登可以黎香港嘆咖啡
同人唔同命。佢呢世都無咩機會係其他地區嘆咖啡咯。
一係就俾人撞到出街俾車撞飛。一係就咖啡廳廚房爆炸 一係就行街俾野吉到然後心病急症。
再唔係遇到劫金鋪。中流彈。

佢好黑仔架今日。好容易遇到意外。

附件

US called in Snowden for trial.png(859.58 KB)

US called in Snowden for trial.png

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]