• 瀏覽: 41,850
  • 回覆: 175
+3
引用:
原帖由 faigary 於 2022-9-27 13:30 發表

點解要放寬入境先承認? 做乜要自欺欺人呢?
你寫信問日本政府。

引用:
原帖由 Popochina9 於 2022-9-27 12:46 發表

二戰的家仇國恨已忘記得一乾二淨嗎?中國在搞內循環
你卻鼓勵中國人民出外消費
居心叵測
咁反中人士就唔應該用中國製品,個邏輯係咪咁?

宜家任何電子產品都有中國電子製品喎,咁佢哋咪唔可以上網囉。

台灣高端呢,他們自認日本人咼

引用:
原帖由 奧林巴斯 於 2022-9-27 11:13 發表

好似連第三期臨床報告都未有,藥廠連數據都唔出,叫世衛點批﹖
係呀,台灣 EUA 咗成年都仲未有三期,有點怪。

仲有買賣合約同成效報告要封存 30 年。

引用:
原帖由 netbies 於 2022-9-27 12:27 發表

HtfxxkingEddie?🤭

@hfceddie

為咗拎張免針紙都肯使五六千仲要有限期 ,依家要去玩又要返回原點去打針,真係唔知點諗。

請問仲要唔要日本簽證?
返港驗pcr仲要唔要畀錢?街邊有D驗核酸

引用:
原帖由 Boris2600 於 2022-9-27 13:38 發表
請問仲要唔要日本簽證?
返港驗pcr仲要唔要畀錢?街邊有D驗核酸
都話咗免簽證囉

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-9-27 07:53 發表
世界各地陸續「開關」,日本下月11日起重啟免簽證入境旅遊,日本政府今日(26日)公布詳細安排,旅客只要接種3劑疫苗,便准許入境;若未打3針,亦可出示72小時內的核酸檢測證明替代。

日本官方文件顯示,接納世衞WHO認可疫苗名單,即除了復必泰外,也包括不少港人接種種的科興疫苗,以及少部份人接種的國藥疫苗。換言之,由10月11日起,已打3針的537萬市民如到日本旅遊,不需在出發前花費240元做核酸檢測 ...
咦?之前有個岸鳩仔話打科興冇得去日本?而家宿咗去邊?

向錢跪啫

中國人點可以去日本

之前成日都話要計二戰條數

打得科興一定係愛國架啦

愛國者去日本?

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-9-27 07:53 發表
世界各地陸續「開關」,日本下月11日起重啟免簽證入境旅遊,日本政府今日(26日)公布詳細安排,旅客只要接種3劑疫苗,便准許入境;若未打3針,亦可出示72小時內的核酸檢測證明替代。

日本官方文件顯示,接納世衞WHO認可疫苗名單,即除了復必泰外,也包括不少港人接種種的科興疫苗,以及少部份人接種的國藥疫苗。換言之,由10月11日起,已打3針的537萬市民如到日本旅遊,不需在出發前花費240元做核酸檢測 ...
好快免針免檢都可以入日本

日本救經濟只有收集外匯得益!遊落係救命草

唔承認咪去第二到咯,有寶呀?

歐洲匯水跌到飛飛,去歐洲SHOPPING仲抵玩

認錢不認人🙄

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]