• 瀏覽: 41,846
  • 回覆: 175
+3
引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-9-27 07:53 發表
世界各地陸續「開關」,日本下月11日起重啟免簽證入境旅遊,日本政府今日(26日)公布詳細安排,旅客只要接種3劑疫苗,便准許入境;若未打3針,亦可出示72小時內的核酸檢測證明替代。

日本官方文件顯示,接納世衞WHO認可疫苗名單,即除了復必泰外,也包括不少港人接種種的科興疫苗,以及少部份人接種的國藥疫苗。換言之,由10月11日起,已打3針的537萬市民如到日本旅遊,不需在出發前花費240元做核酸檢測 ...
但台灣支高瑞,唔係WHO承認喎。台胞點算?

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-9-27 07:53 發表
世界各地陸續「開關」,日本下月11日起重啟免簽證入境旅遊,日本政府今日(26日)公布詳細安排,旅客只要接種3劑疫苗,便准許入境;若未打3針,亦可出示72小時內的核酸檢測證明替代。

日本官方文件顯示,接納世衞WHO認可疫苗名單,即除了復必泰外,也包括不少港人接種種的科興疫苗,以及少部份人接種的國藥疫苗。換言之,由10月11日起,已打3針的537萬市民如到日本旅遊,不需在出發前花費240元做核酸檢測 ...
好明顯不是承認科興,而係為經濟著想1

引用:
原帖由 longgun67 於 2022-9-27 08:55 發表
人民幣真香
蘿白頭都要跪
黃撚成日話鄉下
遲啲狸小路變解放東路
內地人旅遊完返中國仍要隔離,外國有排都未有本事賺佢地既錢啦

引用:
原帖由 haogaoye 於 2022-9-27 11:18 發表

可能已經有報告,不過先要按民進黨慣例封存保密三十年。😂
好似話係商業機密唔可以公開

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2022-9-27 07:54 發表

中國疫苗係好嘢
連我老友 Eddie 成家都係打科興
你老友Eddie連地產區都去😏

引用:
原帖由 貓腩 於 2022-9-27 13:24 發表

你老友Eddie連地產區都去😏
我淨係知我老友 Eddie 話佢乜都識

雖然佢係揸貨車搵食

所以點解最後打咗無乜副作用嘅科興

引用:
原帖由 faigary 於 2022-9-27 13:03 發表

好明顯不是承認科興,而係為經濟著想1
咁係唔係承認🤣🤣🤣 日本政府話事,唔好代表日本政府

大把甲由夠係法庭認罪,一様係跪低,對不對

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-9-27 07:59 發表

您老友蝕英鎊,蝕到喊啦
上次期貨佢都輸咗成層樓啦
不過佢話佢自己有一層樓就係上等人喎
我都唔夠佢講

1450又要氣的跳腳

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2022-9-27 08:18 發表
唔夠兩曰話咁快跪低,又話唔承認中國疫苗
中國疫苗得到 WHO 認證係高效嘅疫苗

點到日本仔唔認

引用:
原帖由 貓腩 於 2022-9-27 13:27 發表

咁係唔係承認🤣🤣🤣 日本政府話事,唔好代表日本政府

大把甲由夠係法庭認罪,一様係跪低,對不對
點解要放寬入境先承認? 做乜要自欺欺人呢?

引用:
原帖由 haogaoye 於 2022-9-27 08:49 發表
叫打高端既呆蛙1450情何以堪?
灣灣班傻仔都唔想打高端

引用:
原帖由 ccto14 於 2022-9-27 12:01 發表

後悔也沒用!打高端赴日要自費PCR 網揭「高端戰士3大反應」
https://udn.com/news/story/120911/6640164
所以呆灣人真係呆唔係假的。佢地應該擔心的是所打了入自己身體的高端所謂疫苗到底係D乜。而唔係做PCR既一點點錢。係鹽水/葡萄糖水還好,搞不好係民進黨出賣百姓替老美做緊D乜人身實驗。不過按民進黨那副貪婪既劣根性,大概連鹽水都不是,因鹽水錢都係可以被貪既錢。

引用:
原帖由 巴黎簽左個癈人 於 2022-9-27 12:35 發表

你係火星黎架?日本一早已經話唔承認大6疫苗,唔知就柒少句啦。
今日⋯⋯日本跪低咗啦

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2022-9-27 13:26 發表

我淨係知我老友 Eddie 話佢乜都識

雖然佢係揸貨車搵食

所以點解最後打咗無乜副作用嘅科興
你老友Eddie 唔識用 e-banking 水電費🤣🤣🤣

一個阿伯三十幾度排隊交,教下佢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]