• 瀏覽: 31,083
  • 回覆: 115
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 哈囉嗲哋 於 2022-9-27 06:20 發表
渣男廢L到
只係拍戲....

https://hd.stheadline.com/amp/news/realtime/hk/2375440/

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-27 08:42 發表

你知唔知幕後人員人工相信幕前主角可謂微不足道
現今制作,編、導、演都是團隊,可以出名的有幾人?
就以星爺為例,西遊記上下集要蝕本。但20年後成為經典,經典在於什麼?有那個編導夠膽講邊條橋那個梗是出自誰。如果下下都要演員自己爆肚而成就影片,星爺片酬絕對超值。更多2打6只在星爺光環下有知名度,之後暗淡無光,只會說星爺孤寒,又有冇諗過自己的價值在那裡。

條...   
黑白無常咩!!
黑e淫要用力揈9條白毛常先咁亮眼姐....😂

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-27 05:39 發表
補片
https://www.youtube.com/watch?v=6cMg00hG2qU
導演冇叫cut

好身手, 配合得天衣無縫!

引用:
原帖由 sng850 於 2022-9-27 06:30 發表
如果冇申請及批准,就算拍片警方都要跟進!
你又知佢無申請?

引用:
原帖由 vky11009 於 2022-9-27 09:43 發表

有無得比錢比佢打下
睇吓你有冇本事喇.

一騎紅塵戲子笑, 無人知是文宣來

仲差過大陸演既片

睇過空手道電影就知係拍戲啦。呢招要就好D位置同時間先得。 好明顯係youtuber啦!呃流量…

重點...............只是拍戲

好真呀

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-27 07:28 發表

條女對腳繞住個男人條頸轉幾個圈! 點會無危險!? 稍有失手是但一個會嚴重受傷
人哋排過無數次啦,咁緊張

會唔會係, 喺度賣緊武?
「夥計,慢打鑼,打得鑼多鑼吵耳,打得更多夜又長,食得飯多肚又脹,飲得茶多夜尿長。各位父老鄉親,今日借貴方一塊寶地落腳,唔係為咗賣招牌,又唔係為咗賣藥,賣嘅係我哋師傳,我哋師爺好辛苦,走上去娥媚山頂,七七四十九日,煉咗一底蠄蟝膏藥,貼落腰骨,漏落屎忽,貼落肚臍,漏落……」  

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]