• 瀏覽: 26,164
  • 回覆: 110
+8
唔錯

引用:
原帖由 百川歸海 於 2022-9-27 05:02 發表
白白正正,身材好,唔計個樣
熄咗燈都係一樣

有損國禮。一定要禁。影響社會風氣。中央要出聲。

引用:
原帖由 kinfr6827 於 2022-9-27 08:07 發表
睇吓中國幾自由
著到咁喺有啲國家比人拉咗啦
但就冇比人話侵人權喎
咁中國都幾可憐,要特登揀啲最腐敗最封閉嘅第三世界國家嚟比,然後就覺得自己唔係最差

玩體操果啲重高衩啦

又唔見你講

Side鳩氣. 

引用:
原帖由 kinfr6827 於 2022-9-27 08:07 發表
睇吓中國幾自由
著到咁喺有啲國家比人拉咗啦
但就冇比人話侵人權喎
Hee, 呢D就係俗稱“有偏見”

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2022-9-27 08:51 發表

咁中國都幾可憐,要特登揀啲最腐敗最封閉嘅第三世界國家嚟比,然後就覺得自己唔係最差
唔通揀D國家黑人運動員去買嘢被槍殺嘅國家嚟講咩?

自己唔係運動員又未著過就咁多批評,賽會又批准著,關道德L乜事?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-9-27 04:24 發表
內地一名三項鐵人女選手,由於身穿一款超高衩運動服參賽,惹來不少批評,指服裝露骨欠得體。事件發酵後該名女選手回應,強調有關服裝是專業賽服,獲不少網民留言支持。

這名女選手名為馮競爽,在微博有超過2萬名粉絲。她表示自己過去是鐵人三項國家一級運動員,2019年退役。引起爭議的比賽,是近日在北京舉行的金海湖三夫鐵人三項比賽,她在游泳、自行車和跑步3個項目中歷盡艱辛,最後獲得第三名的佳績。

...
主要是她顏值不錯,才這樣多人葡萄多說話,如果是池美麗的話,個個當時運高看不到🤣🤣🤣🤣

嗰啲批評者, 一定係古老石山嘅C9.

唔知d人投訴乜?原全冇問題呵。不過,如果男人咁着我一定屌到你仆街🤣

引用:
原帖由 七個委屈的薯仔 於 2022-9-27 09:00 發表
唔知d人投訴乜?原全冇問題呵。不過,如果男人咁着我一定屌到你仆街🤣
男人都想屌咁重口味😂

個叉一啲都唔高

好腿

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-9-27 04:24 發表
內地一名三項鐵人女選手,由於身穿一款超高衩運動服參賽,惹來不少批評,指服裝露骨欠得體。事件發酵後該名女選手回應,強調有關服裝是專業賽服,獲不少網民留言支持。

這名女選手名為馮競爽,在微博有超過2萬名粉絲。她表示自己過去是鐵人三項國家一級運動員,2019年退役。引起爭議的比賽,是近日在北京舉行的金海湖三夫鐵人三項比賽,她在游泳、自行車和跑步3個項目中歷盡艱辛,最後獲得第三名的佳績。

...
無知真可怕,滿腦子情色

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]