• 瀏覽: 23,859
  • 回覆: 183
+7
日本將在下月11日重新開放自由行、免簽證入境,再有好消息接踵而來。內閣官房長官松野博一今日(26日)表示屆時原則上取消所

內閣官房長官松野博指,中國研發的新冠疫苗未來或可與其他疫苗的接種者享同等待遇
又話唔承認中國疫苗嘅?!原來有奶便是娘。咁呆灣高端疫苗呢?

原文網址:日機場將重開國際航線 未來或承認中國新冠疫苗 | on.cc東網 | 港澳 https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220926/bkn-20220926160832967-0926_00822_001.html

原文網址:日機場將重開國際航線 未來或承認中國新冠疫苗 | on.cc東網 | 港澳 https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220926/bkn-20220926160832967-0926_00822_001.html

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220926/bkn-20220926160832967-0926_00822_001.html

政治操弄,你咪唔好承認囉

大解放在即
小姐姐好有台形哦

日本城市一個個破產,京都都嚟緊料啦。仲玩得起咩?奧運又食咗蕉

從外國旅遊後返回內地的中國公民要唔要隔離檢疫,如果要嘅話,相信未必會有很多內地人想到外國旅遊,日本嘅如意算盤未必打得響

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2022-9-26 19:22 發表
從外國旅遊後返回內地的中國公民要唔要隔離檢疫,如果要嘅話,相信未必會有很多內地人想到外國旅遊,日本嘅如意算盤未必打得響
有香港呢個缺口,中國公民就易辦事啦!

不承認中國疫苗,中國政府其實不在乎的,反正可以令少些國民送錢俾日本。

引用:
原帖由 sokwokwai 於 2022-9-26 19:26 發表
不承認中國疫苗,中國政府其實不在乎的,反正可以令少些國民送錢俾日本。
問題係好多東南亞國家都打咗國產疫苗,甚至係中東油王國家都係!

引用:
原帖由 nicekate 於 2022-9-26 18:23 發表
日本將在下月11日重新開放自由行、免簽證入境,再有好消息接踵而來。內閣官房長官松野博一今日(26日)表示屆時原則上取消所

內閣官房長官松野博指,中國研發的新冠疫苗未來或可與其 ...
我兩針係BNT ,最後個針係Moderna ,完全唔駛驚返唔到鄉下

日本咁危險

大陸人係絕對唔應該去

中央需要全面禁止大陸人去日本

二戰條數都仲未計呀

引用:
原帖由 nicekate 於 2022-9-26 18:56 發表
日本城市一個個破產,京都都嚟緊料啦。仲玩得起咩?奧運又食咗蕉
本來諗住靠奧運翻生, 結果比COVID19 KO左

引用:
原帖由 一家團聚 於 2022-9-26 19:29 發表

我兩針係BNT ,最後個針係Moderna ,完全唔駛驚返唔到鄉下

我理得你返唔返鄉下,我個重點係日本仔口硬荷包軟!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 01065r 於 2022-9-26 19:35 發表

你是瀋陽市勞改犯,還是來自阜陽監獄的?你的刑期多少?
9唔搭8!

到佢唔承認咩?
雞7都唔理佢死人!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]