• 瀏覽: 8,530
  • 回覆: 23
+7
央視軍事報道出現了遼寧艦 J-15在美國海軍伯克級驅逐艦頭上飛越 !這艘美艦應該是DDG-76“希金斯”號驅逐艦!

PLA飛行員非常專業再飛低一點更好

附件

60212342ly1h6jzlpezrsj21hc0u0tb9.jpg(198.11 KB)

60212342ly1h6jzl3cswwj20v10u0wht.jpg(100.82 KB)

4.JPG(80.26 KB)

1.JPG(87.22 KB)

3.JPG(78.63 KB)

2.JPG(80.64 KB)

5.JPG(80.64 KB)

騎臉拉屎!給伯克剃剃頭!

也說明美艦還在中國地盤上肆意橫行!

下次到列根號

精彩, 真係精彩.

聯合軍演,配合很默契。

美艦毫無反應黑西媒更加無反應!
一定又係我地中國電戰機見功啦!

美艦穿台海未能威懾中國大陸,反而被威懾了

阿里‧怕黑級神遁自凟艦...咪L郁呀,郁親手就聽打...
喺頭頂放幾粒蛋旦落去俾你嘆㗎...

做得好

位置在西太平洋
即係邊個既地盤

湯焗老鼠何在?

點解d解放軍改名都咁唔老黎,之前有個 吳勝利,而家艦長叫 崔永別

引用:
原帖由 神經刀~ 於 2022-9-27 11:30 發表
點解d解放軍改名都咁唔老黎,之前有個 吳勝利,而家艦長叫 崔永別
改名係老豆老母,唔係解放軍囉。
而名字唔老黎,都做到高層,就代表軍人名字唔重要,亦部份顯示唯才是用啦。

而且你的眼要換一換,明明是崔永剛,永別甚麼?

中方派出戰機為美艦護航,以免美艦再與他國貨船相撞而令美軍死傷

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]