• 瀏覽: 40,293
  • 回覆: 10
+7
美國總統拜登(Joe Biden)日前偕同密歇根州州長惠特默(Gretchen Whitmer),出席位於底特律的車展,傳媒卻意外捕捉到一段尷尬互動,拜登錯手直接拖住惠特默的手有講有笑,令一旁的妻子吉爾尷尬而視。

據《華盛頓檢查者報》(Washington Examiner)報道,才在21日「抗愛滋病、結核和瘧疾全球基金」(Global Fund)第7次增資會上迷路,上週,拜登攜第一夫人吉爾(Jill Biden),與民主黨籍議員、密歇根州州長惠特默現身底特律車展,以及另一私人募款活動,正當大批傳媒架好攝影機等待一行人進場時,可以看到拜登悄悄拖起左手邊女州長的手,邊走邊聊,似乎沒有察覺異狀,當下惠特默露出尷尬又不失禮貌地回應。此時,身穿紅色禮服的吉爾被冷落在旁,張開雙眼一臉錯愕。

呢條友咁多次都被發現在公開場合渣手人地老婆,

道德差到咁咪就係黃人口中所說的一人一票揀出黎的好領袖囉,

一人一票連西門慶都可做到總統, 咁0既制度吔屎啦!

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1875093/即時-國際-拜登參觀車展認錯老婆拖錯手-正印在旁尷尬而視

怎解冇記者去訪問美國第一夫人0既?????

佢老公都多次被捕鑊佢多次捉住人地老婆隻手,都唔拖佢, 如冇鏡頭監察下, 咪仲誇張?????

佢有乜感想呢??

明明那隔離的黑人, 行得都好近, 又唔見拜登去拖佢隻手

引用:
原帖由 kim168 於 2022-9-26 10:39 發表
其實佢唔認得自己老婆
唔好話佢係靚女人都想當係自己老婆!

佢唔會揀yup的女人來拖,仲當佢儍?

引用:
原帖由 judylam651 於 2022-9-26 08:43 發表

一人一票連西門慶都可做到總統, 咁0既制度吔屎啦!

將西門慶比作敗登,樓主會否太過獎敗登 ?
有網台評佢,拜老豆對白宮女見習生仲誇張,會推佢埋窗簾邊係咁摷人個身!

淫魔到呢,那些老人痴呆冇晒啦

引用:
原帖由 judylam651 於 2022-9-26 12:22 發表

白宮女見習生職責就係同總統疏肝,同人唔同命,克淫頓洗咩強迫來温絲姬..
反之敗登隨時一褲都係失禁,臭氣沖天........
莫非,那些見習生正職係慰安婦?

引用:
原帖由 香港終歸變漁港 於 2022-9-26 12:30 發表
跟本就係咸濕
老人痴呆係假,鹹濕人係真的

引用:
原帖由 judylam651 於 2022-9-26 12:45 發表

完全唔同,慰安婦係被迫 !

當年來媼絲姬爆料已經講咗個位的"性質"..
咁嗰個位真係啄地

引用:
原帖由 jj138 於 2022-9-26 13:05 發表
下次會否拖錯侵侵隻手
菜菜子好想佢去台灣,佢又唔去

引用:
原帖由 Anunnaki 於 2022-9-26 14:47 發表

https://www.youtube.com/watch?v=EH1O2P7ajfQ&ab_channel=moviehk
讓我想起拜老,頭上次柒爆事件,人地主持第一個同佢握手,但拜老豆唔記得咗,仲要事後繼續伸隻手出黎,等握手

董建當然壯能大勇,但黃人就串佢抹黑佢做老懵董!

如今美國這個又真鹹濕又真老懵懂,黃人收晒皮,唔出聲嘅?

引用:
原帖由 hegangbei 於 2022-9-26 18:08 發表

都唔反應遲緩,應該喺反應錯亂 😂😂😂
拜老頭,唔係索女都唔捉住人地隻手

好似上捉巴西第一夫人隻手爽爆啦!

所以特朗普唔鍾意佢,因為梅拉妮亞同伊萬卡都係索女,拜老頭見到大鑊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]