• 瀏覽: 28,925
  • 回覆: 150
+5
引用:
原帖由 9big 於 2022-9-25 22:12 發表
英媒9月25日稱,英國首相卓慧思會就該國簽證系統進行改動,協助歐盟以外人士取得工作簽證,應對國內關鍵行業迫切的勞工短缺問題。此舉受當地商界歡

大陰國要人 BNOer 出發未 ...
🤔強迫勞動?

低人工個勞動工作?

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-9-25 22:18 發表
乜BNOer幫唔到手咩!?

又係既,嗰二百萬加一中絕大多數都選擇賴喺香港同佢地口中既港共政權合作愉快,仲邊有蟲走去英國做奴隸
🤔結果請晒班新疆人就好笑….

中國人人工一向低…香港人點夠搶?

引用:
原帖由 owen11223344 於 2022-9-25 23:09 發表

今次好同意鼻屎哥嘅講法,成鳩日詆譭我地嘅大陰帝國,黃撚們千奇唔好信
鼻屎哥會唔會係失蹤好耐嘅  68🐶  分身?

引用:
原帖由 walkera2006 於 2022-9-25 22:32 發表
藍人酸到日日唱衰英國無工開等餓死
脫歐後既英國同冇衫著既黃屎有乜分別。。。

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-9-25 22:22 發表
減稅,發債,輸入外勞
如果英國要改革
走香港低稅,自由經濟路線
長遠必需大副稍減福利和政府開支
否則難以舉債渡日
社福和政府開支係用响土生土長英國白人身上,減免下次選舉工黨有機會上台

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-9-25 22:22 發表
減稅,發債,輸入外勞
如果英國要改革
走香港低稅,自由經濟路線
長遠必需大副稍減福利和政府開支
否則難以舉債渡日
報應

香港人才!係時候過去

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-9-25 22:25 發表
新加玻就是低稅,輸入外勞,自由經濟
而新加玻功成
英國脫歐後,有條件改革
但改革,說易行難
既想減稅,又不想減政府開支
錢從何來?
廢左皇室, 少左皇室開支, 有無得諗

香港班二伯幻又有機會喇

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-9-25 22:18 發表
乜BNOer幫唔到手咩!?

又係既,嗰二百萬加一中絕大多數都選擇賴喺香港同佢地口中既港共政權合作愉快,仲邊有蟲走去英國做奴隸
仲要申請佢地口中特衰䕶照去日本

引用:
原帖由 andonlyu 於 2022-9-25 23:49 發表

廢左皇室, 少左皇室開支, 有無得諗
所謂皇室開支,其實係以前皇室將本身自己經營壟斷性企業收歸國有,然後收益轉為供養皇室開支,據估計英國皇室持有資產總值超過二百億英磅,只係近年皇室開支愈來愈大,收益難以彌補皇室開支

咁為乜脫歐?

引用:
原帖由 9big 於 2022-9-25 22:12 發表
英媒9月25日稱,英國首相卓慧思會就該國簽證系統進行改動,協助歐盟以外人士取得工作簽證,應對國內關鍵行業迫切的勞工短缺問題。此舉受當地商界歡

大陰國要人 BNOer 出發未 ...
為了民主自由,做人尊嚴,黃絲手足硬起來,立即移民英國,取消中國國籍及香港居民身分,要政權無生產力經濟損失慘重,跪求手足回來。

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2022-9-25 23:42 發表

脫歐後既英國同冇衫著既黃屎有乜分別。。。
差好遠,英國脫歐佢死佢事。黃屎唔著衫我要揾醫生洗眼。

D奴才可以過去當狗啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]