• 瀏覽: 23,544
  • 回覆: 144
  • 追帖: 3
+2
美國輝瑞藥廠行政總裁艾伯樂(Albert Bourla)周六(24日)發聲明,表示自己在新冠病毒檢測中呈陽性,並指自己沒有病徵,感覺良

三針又中,四針又中。

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1875094/即時-國際-輝瑞CEO再度新冠陽性-已接種4針疫苗

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2022-9-25 17:44 發表
美國輝瑞藥廠行政總裁艾伯樂(Albert Bourla)周六(24日)發聲明,表示自己在新冠病毒檢測中呈陽性,並指自己沒有病徵,感覺良

防重症

班磚家講到隻復必泰有幾勁,咪又系中完又中,仲要咁強副作用,識打緊系打科興啦。

好易中好易買餐餸.

好可憐,冒住心肌炎打左四針都中

推銷倡當日仲話兩針都抗體爆標

連防都防不到中,何來可以防進入後的入侵 🤣🤣🤣🤣🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑你防唔到個賊入屋,卻話可以防到個賊搶刧的東西和數量 唔覺得自已蠢咩??

等侵侵的Q機密幫大家找出真相吧!

引用:
原帖由 victorkc 於 2022-9-25 17:53 發表
班磚家講到隻復必泰有幾勁,咪又系中完又中,仲要咁強副作用,識打緊系打科興啦。
咪又係中,我當時都2針科興第5波一樣中

打咗針以為百毒不侵

其實西人商業真系好離奇……
連賣藥個老細都自中……

居然仲可以話隻藥掂當……
係香港,茶餐廳老細飲自己杯茶然後入院洗胃。唔知道仲開唔開得落去

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-9-25 17:57 發表
好可憐,冒住心肌炎打左四針都中

推銷倡當日仲話兩針都抗體爆標
抗體係爆左標……有話你聽隻抗體識得認新冠變種?
無……
抗體對病毒,同差佬抓賊一樣:
即系0記出動100人。上頭指示,目標人物係著紅衫個位。見到即刻鎖佢。然後成百人周圍查。
後來發覺個目標人物中途買左件黑衫換左 係成百人旁邊走漏……

其實你知唔知點解要打四針?
第一針:線報,目標係著紅衫。圍佢
第二針:調整,最新線報,目標換左黑衫,重複,跟黑衫。
第三針:再更改,目標人物再換綠衫。
第四針:新消息,目標改著黃衫,全體跟黃衫……

咁你覺得新針上市快,定系病毒變得快?

輝瑞,,,廢水

藥廠同豬家吹到上太空好勁,係副作用

因為未打第5針

中完可以再中,但係輕症,同傷風感冒一樣,所以中過唔死得再中同傷風感冒冇分別,唔知大陸點解要咁驚青,永世禁足隔離。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]