• 瀏覽: 23,623
  • 回覆: 144
  • 追帖: 3
+2
引用:
原帖由 johnwong9394 於 2022-9-25 17:44 發表
美國輝瑞藥廠行政總裁艾伯樂(Albert Bourla)周六(24日)發聲明,表示自己在新冠病毒檢測中呈陽性,並指自己沒有病徵,感覺良

咁好明顕話輝瑞對新冠已沒作用, 還要谷針嗎 ?

輝瑞毒疫苗打4,5針都中招,都算,最仆街係打到DNA變異,成一大隱患,以後唔知點死 !
暴大許磚家最推輝瑞毒疫苗毒藥 !

佢跟本冇打過針

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2022-9-25 17:44 發表
美國輝瑞藥廠行政總裁艾伯樂(Albert Bourla)周六(24日)發聲明,表示自己在新冠病毒檢測中呈陽性,並指自己沒有病徵,感覺良

新冠玩到第3年, 你仲喺以為打疫苗針喺百毒不侵唔會感染COVID19?

喺防重症減低死亡率呀師兄

引用:
原帖由 揚州 於 2022-9-26 09:00 發表
8月先中完,9月再中
中完再中是常識
共存L有排受

我想睇下,共存L極限可中幾多次

引用:
原帖由 Freemantho 於 2022-9-26 09:05 發表

咁好明顕話輝瑞對新冠已沒作用, 還要谷針嗎 ?
明顯係要黎恥笑嗰啲揀復必泰既人,揀心肌炎針當抗爭

引用:
原帖由 thunderpig 於 2022-9-26 09:00 發表
抗體爆錶都中?唔知個龍門要點搬好
抗體個名就反應左。佢係抵抗用。
但首先,你要能夠認出病毒。然後發動抗體去打。
抗體唔係去認出病毒。
認出病毒需要你有免疫系統標記。
黑社會斬人,首先要點相。病毒變異。 點唔到相。

所以你係會感染。然後病毒繁殖到好多。開始攻擊身體。身體標記到。抗體再去打大仗。

引用:
原帖由 victorkc 於 2022-9-25 17:53 發表
班磚家講到隻復必泰有幾勁,咪又系中完又中,仲要咁強副作用,識打緊系打科興啦。
x2

引用:

打咩針都會中

全力支持曱甴全家打多幾針伏必die

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-9-26 09:15 發表

明顯係要黎恥笑嗰啲揀復必泰既人,揀心肌炎針當抗爭
關鍵係中左心肌炎但又預防唔到新冠.

引用:
原帖由 賭爸 於 2022-9-25 17:52 發表

防重症
中多幾次就好易重症及中其他病

自己研發的病症令自己都頂唔順 

引用:
原帖由 victorkc 於 2022-9-25 17:53 發表
班磚家講到隻復必泰有幾勁,咪又系中完又中,仲要咁強副作用,識打緊系打科興啦。
識打梗係打科記啦,國產嘢幫你做個樣。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]