• 瀏覽: 51,724
  • 回覆: 360
  • 追帖: 3
+3
仲話要繼續清零嘅人其實都幾蠢

引用:
原帖由 chukikwong 於 2022-9-25 16:34 發表
根本3日酒店已經把控得好好,唔明點解要全放,睇黎盧生都係比人逼黎做,3日酒店都話嚴,唔明咩心態,之前返返大陸14日都係咁樣隔,3日都話頂唔住,香港係咪真係咁有逼切性去全開關
黃L最唔中意既自由行呢?
應該都要開返比自由行喎

去咗移民囉?!!

引用:
原帖由 coffeeswl2521 於 2022-9-25 15:19 發表
隨著本港疫情回落,政府由明日起放寬入境檢疫措施。醫務衞生局局長盧寵茂在今年2月曾表示,與病毒共存只會「共赴黃泉」。他在電視台節目上被問

...
亞茂講錯野唔敢面對。

9000幾人!根本計算方法有爭議的。

要死的始終都要死,命運唔係三言兩語講得通🤭 

應問上屆政府點解唔全力谷針, 隔離設施不足, 其實嗰9000人都想知

有無追究各泰CEO? 

引用:
原帖由 coffeeswl2521 於 2022-9-25 15:19 發表
隨著本港疫情回落,政府由明日起放寬入境檢疫措施。醫務衞生局局長盧寵茂在今年2月曾表示,與病毒共存只會「共赴黃泉」。他在電視台節目上被問

...
歡迎兩百幻隻🌚死黃屍💩共赴黃泉!
正常市民一個都嫌多🧐

仲有新屋嶺幾百義士,唔知死撚咗去邊。

佢但佢有講錯咩?二月就知共存唔work, 用咁多人命代價去証明共存唔work... 

盧局長剛說不可放寬,政府便妥協,真係有點尷尬

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-9-25 15:48 發表

共赴黃泉, 係我 on 99 以前仲係藍絲時想出來的口號

阿茂都係跟我口水尾, 仲未同佢攞版權.
咁笨,注冊版權先。然後告佢侵犯版權。

而家口講無憑,人地當你抽水。

引用:
原帖由 咸蝦蛋 於 2022-9-25 16:09 發表

其實都兩難的,疫情都睇唔到盡頭,一直唔放寬,大家都抗疫疲勞,經濟又難復甦。而家0+3,其實都接近躺平啦,外來人中左有潛伏期已經可以周圍播毒,到時又大爆發攪到醫療系統崩潰又大大鑊。咁試下放寬,到時衰左,咪知衰囉。又或者好好彩咁,無事呢
大爆發就難d, 因打針同冇打針嘅分別

引用:

...
所以佢依家想玩共存害死多9000人?
真係仆街到呢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]