• 瀏覽: 51,626
  • 回覆: 360
  • 追帖: 3
+3
唔應該放寬嘅😔

要死既始終都要死 有冇新冠都會死

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-25 15:30 發表
當日佢唔係香港, 當然話共赴黃泉, 但係今日佢做呢個位, 在其位, 謀其政, 對於政府嚟講, 躺平同共存係最好做, 最簡單, 可以乜都唔做, 乜都唔理, 就好似而家咁,感染嚴重嘅市民, 就送去醫院, 死嘅死, 唔係咁嚴重嘅, 送晒去隔離, 死嘅又唔係高官, 隔離失去自由嘅, 亦唔係高官, 但係躺平同共存, 高官就可以做小好多嘢, 煩小好多, 所以今日的我打到昨日的我, 好正常, 呢的就係人性。
未上位之前就鳩up 當秘笈, 而家咪又係要開放 🤣🤣🤣

根本3日酒店已經把控得好好,唔明點解要全放,睇黎盧生都係比人逼黎做,3日酒店都話嚴,唔明咩心態,之前返返大陸14日都係咁樣隔,3日都話頂唔住,香港係咪真係咁有逼切性去全開關

引用:
原帖由 coffeeswl2521 於 25/9/2022 15:19 發表
隨著本港疫情回落,政府由明日起放寬入境檢疫措施。醫務衞生局局長盧寵茂在今年2月曾表示,與病毒共存只會「共赴黃泉」。他在電視台節目上被問

...
幾多人買假針紙,最少過萬人

黃妓想玩野?

「可以問9000多人現在去了哪裏」 
去了林鄭笑恥床下底!!!

問米啦😚😚

引用:
原帖由 coffeeswl2521 於 2022-9-25 15:19 發表
隨著本港疫情回落,政府由明日起放寬入境檢疫措施。醫務衞生局局長盧寵茂在今年2月曾表示,與病毒共存只會「共赴黃泉」。他在電視台節目上被問

...
哈哈,又幾串嘴喎,我鐘意

應該改口 再唔放寬 經濟命脈共赴黃泉

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-9-25 15:36 發表
on 9 清 0 濫收症, 人為隊爆醫療系統, 令長期病患失救而死. 

結論 :  清 0 害死人 
晨早揾你做局長啦,兩句就攪掂,陰莖

叫不醒裝睡的人...
美國今年疫情死225000人,工作年齡16000000人有各種後遺症.

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-9-25 15:36 發表
on 9 清 0 濫收症, 人為隊爆醫療系統, 令長期病患失救而死. 

結論 :  清 0 害死人 
美國共存死百9幾萬人係德政。
我知你想咁講

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-9-25 15:23 發表
「共赴矛山」 原句係 鹹濕佬
共赴巫山

講甚麼都冇用, 始終都係要面對現實。