• 瀏覽: 51,703
  • 回覆: 360
  • 追帖: 3
+3
之前何君堯講過話邊個敢話與病毒共存做犯咗國安法

引用:
原帖由 coffeeswl2521 於 2022-9-25 15:49 發表

下???
咁都得???
呢句口號, 幫佢拗左個局長位返來.

其實可以仲有更多的9千個,係咪唔再理?

佢就講得啱,多謝撐通關香港精英,容許香港人到外地消費,有出冇入嘅經濟,香港人真係會共赴黃泉

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-25 15:30 發表
當日佢唔係香港, 當然話共赴黃泉, 但係今日佢做呢個位, 在其位, 謀其政, 對於政府嚟講, 躺平同共存係最好做, 最簡單, 可以乜都唔做, 乜都唔理, 就好似而家咁,感染嚴重嘅市民, 就送去醫院, 死嘅死, 唔係咁嚴重嘅, 送晒去隔離, 死嘅又唔係高官, 隔離失去自由嘅, 亦唔係高官, 但係躺平同共存, 高官就可以做小好多嘢, 煩小好多, 所以今日的我打到昨日的我, 好正常, 呢的就係人性。
其實佢係話,佢點做關你X事,佢係官鍾意點樣講點樣做都得

引用:
原帖由 小小荀盤 於 2022-9-25 15:57 發表
其實可以仲有更多的9千個,係咪唔再理?
請你大可以放心!!!
因為黎緊快將鬆綁出入境限制,
預料好快又有第6/7/8/9/10.....波上映咖喇???
大家等睇大戲吧???

引用:
原帖由 coffeeswl2521 於 2022-9-25 15:34 發表

我認為你應該去一下街市問一問淋病毒蛾就有答案吧???
林鄭已經係上一屆, 係過去式, 而家邊個揸莊, 成檔嘢都係屬於佢, 佢就有責任去作出承擔, 唔係使乜比個官佢做呀。

引用:
原帖由 coffeeswl2521 於 2022-9-25 15:19 發表
隨著本港疫情回落,政府由明日起放寬入境檢疫措施。醫務衞生局局長盧寵茂在今年2月曾表示,與病毒共存只會「共赴黃泉」。他在電視台節目上被問

...
其實都兩難的,疫情都睇唔到盡頭,一直唔放寬,大家都抗疫疲勞,經濟又難復甦。而家0+3,其實都接近躺平啦,外來人中左有潛伏期已經可以周圍播毒,到時又大爆發攪到醫療系統崩潰又大大鑊。咁試下放寬,到時衰左,咪知衰囉。又或者好好彩咁,無事呢

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-25 16:06 發表

林鄭已經係上一屆, 係過去式, 而家邊個揸莊, 成檔嘢都係屬於佢, 佢就有責任去作出承擔, 唔係使乜比個官佢做呀。
不過壇【蘇州屎】系佢在位時帶落黎今屆政府咖嘛不是嗎???

兒家迷過得好地地,  新加波, 英國又迷好地地

共你老味黃泉咩 

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-9-25 15:36 發表
on 9 清 0 濫收症, 人為隊爆醫療系統, 令長期病患失救而死. 

結論 :  清 0 害死人 
應該係打伏必死害死人,咪搞錯

9000人有8900都是本身就死的

記者的確冇腦

引用:
原帖由 smart889 於 2022-9-25 16:02 發表
佢就講得啱,多謝撐通關香港精英,容許香港人到外地消費,有出冇入嘅經濟,香港人真係會共赴黃泉
You`re right!

比你班醫畜害死心囉。仲好講。😡

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]