• 瀏覽: 19,558
  • 回覆: 101
+3
所羅門群島總理索加瓦雷紐約聯合國大會發表講話,指自與中國建交以來,該國就受到「一連串毫無根據且不應有的批評、造謠和恐嚇」。索加瓦雷認...

聽美畜吠就係民主, 唔聽牠吠就係獨裁

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/chi/2375012/即時-中國-所羅門群島總理斥與華建交後不斷遭指責恐嚇-威脅民主及主權

民主國同黑社會冇分別,

嗡錯, 仲衰過黑社會, 黑社會都會認自己係奸, 但民主明明係奸就仲要話自己係正人君子, 自係明明係強姦緊他國, 但仲要話因為佢唔民主, 所以去強姦佢喎,

賤到無法形容!!!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-9-25 03:20 發表
民主國同黑社會冇分別,

嗡錯, 仲衰過黑社會, 黑社會都會認自己係奸, 但民主明明係奸就仲要話自己係正人君子, 自係明明係強姦緊他國, 但仲要話因為佢唔民主, 所以去強姦佢喎,

殘到無法形容!!!
民主就好似一個邪教, 教主話係就係民主, 教主話唔係就唔係民主

西方白皮豬 就係無賴流氓、黑社會

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-25 03:33 發表

民主就好似一個邪教, 教主話係就係民主, 教主話唔係就唔係民主
美國已經把民主變成一種武器,完全扭曲民主既基本意義

同台佬建交
無呢d威脅
中共只用利誘,令人哋國家考慮是否有利而同佢建交

同中共建交,班友即刻用威脅恐嚇,原因佢哋的確俾唔到相同條件人

人哋國家利益永遠唔關呢班友事

同樣地,匈牙利因為自身民生,繼續用俄羅斯資源,就俾歐洲議會聲稱佢已經唔係民主國家

民主唔係一個主義,只係一個聯盟而已

垃圾歐美狗!

所羅門的外長講世界的真實面,美國可以殺,你什麼都不可以,美國做是對的,你做就是錯,與中國建交,美國及它狗會咬你,話你知,民主就是聽美爹,誰獨裁

老尾的陰毒邪惡
百般欺負弱國
真是舉世皆知

中國比屎眼聯盟搞緊,你同中國友好,佢冇可能比你平平安安,呢種先叫美式自由民主

老美大英好少氣

垃圾民主國家恐怖主義。。。。

睇黎,
佢屋企緊有成合洗衣粉。

尾狗圍佢!

引用:
原帖由 八海地 於 2022-9-25 07:13 發表
垃圾民主國家恐怖主義。。。。
美畜建國唔夠250年發動咗400次對外戰爭
呢個先係頭號恐怖分子邪惡軸心

美國民主只能照足佢意思去做, 唔照做就日日搞你

鍵盤翻頁