• 瀏覽: 29,976
  • 回覆: 196
+3

香港足球代表隊今晚8時,在香港大球場上演開放球迷入場的主場賽事,友賽再鬥緬甸隊。今次是《港區國安法》和《國歌法》實施後,首次有開放球迷入場的主場賽事。大批灣仔反黑組的警員在場內視察,有警員持攝錄機,在播國歌期間拍攝看台上的球迷。現場所見,在播國歌期間,一度有球迷噓國歌
====================================================================

我一向都唔鍾意講政治,不過就係有興趣知全世界有啲乜嘢國家,地區嘅警察會做啲咁嘅事。

我相信好多人都好愛國唔會做啲乜,不過對呢啲做法有乜嘢感覺就唔知喇!

香港殖民地時期有冇人因為噓英國國歌被捕呢? 記憶中好似冇。唔怪得咁多香港人烈日下排4個鍾悼念英女皇。

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/ins/港聞/article/20220924/s00001/1664028658154/港足大球場鬥緬甸-警員播國歌期間持攝錄機拍看台球迷

做得好!🇨🇳🇭🇰

使吾使揾人影低,即係預左有人玩野

引用:
原帖由 hfceddie 於 2022-9-24 22:57 發表

香港足球代表隊今晚8時,在香港大球場上演開放球迷入場的主場賽事,友賽再鬥緬甸隊。今次是《港區國安法》和《國歌法》實施後,首次有開放球迷入場的主場賽事。大批灣仔反黑組的警員在場內視察,有警員持攝錄機,在播國歌期間拍 ...
你真係唔鍾意講政治,不過你支持黑暴之嘛,大把黃絲朋友移左民都係一遍天下,考慮下,祝大家身體健康👍 Ps 講句嘢又俾Eddie 大哥封鎖左少少言論。祝你放眼世界。好彩我識編輯自己留言,唔係又俾人滅聲。唉😮💨

警察真淺格

引用:
原帖由 hfceddie 於 2022-9-24 22:57 發表

香港足球代表隊今晚8時,在香港大球場上演開放球迷入場的主場賽事,友賽再鬥緬甸隊。今次是《港區國安法》和《國歌法》實施後,首次有開放球迷入場的主場賽事。大批灣仔反黑組的警員在場內視察,有警員持攝錄機,在播國歌期間拍 ...
一向都唔鍾意講政治

警察做得好

引用:

bno可以試下組隊去英國球場噓國歌

引用:
原帖由 鑊鑊甘 於 2022-9-25 06:25 發表

bno可以試下組隊去英國球場噓國歌
我哋熱愛英國,點會咁做呢?

以身試(國歌)法, 後果自負, 曱甴球迷!

引用:
原帖由 hfceddie 於 2022-9-25 06:29 發表

我哋熱愛英國,點會咁做呢?
熱愛都可以測試下,咁先有說服力

有冇人要求大聲啲唱!!最好流幾滴眼淚

主題標籤 #移民
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]