• 瀏覽: 30,588
  • 回覆: 203
+4
俄烏戰爭有升級跡象,俄羅斯總統普京威脅使用核武。歐洲大陸被核戰陰霾籠罩之際,美國空軍周五(23日)指日前在國內舉行一場演

多國同時宣告射核蛋,齊來猜測那個先射第一粒  

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20220924/bkn-20220924170738204-0924_00992_001.html

嚇鬼咩

普京話最多同歸於盡

普京敢扔核彈嗎?

咁奇怪.

俄羅斯就叫威脅.

美國就叫示警.

西式無恥語言.

就嚟俾人打落來

美共難得站在高地霸拳,肯定唔敢攬炒

引用:
原帖由 T2. 於 24-9-2022 21:02 發表
俄烏戰爭有升級跡象,俄羅斯總統普京威脅使用核武。歐洲大陸被核戰陰霾籠罩之際,美國空軍周五(23日)指日前在國內舉行一場演

多國同時宣告射核蛋,齊來猜測那 ...
鹵味想自己落埋水

掛核彈頭演習,唔 L 信囉

引用:
原帖由 楚曉 於 2022-9-24 21:31 發表
咁奇怪.

俄羅斯就叫威脅.

美國就叫示警.

西式無恥語言.
應該係方向報問題

有第一粒,就會有幾十粒跟尾

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2022-9-24 21:37 發表

鹵味想自己落埋水
美共轟炸機演練掛核巡航導彈這動作,同派航空母艦去恐嚇如出一轍,咪好似南海咁話比人知我來過咁囉,跟住咪冇晒下文

響美國自已境內, 搵隻 60年代轟炸機帶幾支 "可以配備核彈頭" 既老式巡航導彈, 咁就叫做劍指普京?

引用:
原帖由 T2. 於 2022-9-24 21:02 發表

多國同時宣告射核蛋,齊來猜測那 ...
大海茫茫一陣又屈俄軍擊落架啦,翻炒珍珠港劇本。。。

引用:
原帖由 七個幼稚的魚蝦 於 2022-9-24 22:00 發表

大海茫茫一陣又屈俄軍擊落架啦,翻炒珍珠港劇本。。。
珍珠港,911都係自導自演!

又震懾
但~

主題標籤 #俄羅斯
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]