• 瀏覽: 30,629
  • 回覆: 203
+4
引用:
原帖由 天郎 於 2022-9-24 22:39 發表

俄羅斯先揚言話要使用核武呀白痴 呢啲唔叫威脅叫乜呀天才 無知真可悲
係英國新首相話隨時按下核彈發射制先喎傻甴。

引用:
原帖由 briancccc 於 2022-9-24 23:38 發表

美國咪又係得把口,不過掛支核彈係架波音做既飛機,係美國領土上空飛,有咩意外就真係變自己炸自己。
揸架錢七飛個圈,掛支得個殻嘅核彈,畀佢打咭做show,畀佢d fans打J。

引用:
原帖由 阿乜水 於 2022-9-24 21:49 發表
響美國自已境內, 搵隻 60年代轟炸機帶幾支 "可以配備核彈頭" 既老式巡航導彈, 咁就叫做劍指普京?
挽下手意外跌柒咗落嚟在自己境內,咁就真係係笑L死人...

引用:
原帖由 玄田心生 於 2022-9-25 00:57 發表

係英國新首相話隨時按下核彈發射制先喎傻甴。
乃郎普都講過用核武

引用:
原帖由 wize 於 2022-9-25 00:41 發表

俄仔係入侵,打輸咗做小丑恐嚇你唔認輸就放核彈
美國係協防,打到俄仔同契弟食屎咁食唔使放核彈
一樣?
講似小丑冇人夠你似

引用:
原帖由 球皇美斯又騎C朗 於 2022-9-25 00:58 發表

揸架錢七飛個圈,掛支得個殻嘅核彈,畀佢打咭做show,畀佢d fans打J。
精神大法贏麻了...

老黃話齋:講意念的嘛..

引用:
原帖由 T2. 於 2022-9-25 00:38 發表

比美共折磨咁多年,最想核美一定係佢,反正一無所有,何妨世界清0  
也幫佢父親完成夢想, 並可以在世上站穩地位.

老美夠膽同舊石頭硬碰?

其實若講核威嚇, 美國唔認第一, 幾時輪到俄羅斯

引用:
原帖由 天郎 於 2022-9-24 22:39 發表

俄羅斯先揚言話要使用核武呀白痴 呢啲唔叫威脅叫乜呀天才 無知真可悲
各傳媒轉述普京係咁講:
「若我們國家的領土完整遭威脅,我們將用盡所有方法保護國民,這不是虛張聲」
首先係還擊, 其次無提到核武, 係西媒自己的聯想, 佢地似乎將自己思維代入, 想用核武的其實係佢地自己

邊個射都好,對人類都唔會有好處,無嘢值得高興 😭

引用:
原帖由 wize 於 2022-9-25 00:41 發表

俄仔係入侵,打輸咗做小丑恐嚇你唔認輸就放核彈
美國係協防,打到俄仔同契弟食屎咁食唔使放核彈
一樣?
北約東擴是入侵. 俄國只是打到志願做美國狗的烏克蘭食屎.

成日睇美國洗腦新聞, 唔報烏克蘭的食屎狀況.

獨立思考的我讓你看看烏克蘭輸幾多.
烏克蘭已玩完, 死於 on9 信老味.

搞乜春呀!
黎個自爆。
全地球無L洗!

引用:
原帖由 楚曉 於 2022-9-25 00:24 發表

洲際導彈能由俄飛到美.

轟炸機射核彈較平價.
由俄邊境攜核彈去洛杉磯要幾耐?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]