• 瀏覽: 30,589
  • 回覆: 203
+4
引用:
原帖由 春天一留言 於 2022-9-24 21:31 發表
普京敢扔核彈嗎?
美國敢參戰嗎?

世界末日喇

引用:
原帖由 T2. 於 2022-9-25 00:18 發表

中俄不寒核蛋+埋多過美共,連成既核反擊線,美共就算偷襲都一定被核反擊滅國
金仔都會奉倍! 

引用:
原帖由 Freemantho 於 2022-9-25 00:35 發表

金仔都會奉倍! 
比美共折磨咁多年,最想核美一定係佢,反正一無所有,何妨世界清0  

引用:
原帖由 danny.chai 於 2022-9-24 21:42 發表
有第一粒,就會有幾十粒跟尾
如俄羅斯用戰略核武射美國, 一次起碼200-300粒.
冇人咁L 白痴, 打一粒過去, 讓人打番幾百粒回來.
唯有中國係要讓賽, 第一round 俾人打, 我懷疑國家領導人去到地堡前已死左

引用:
原帖由 楚曉 於 2022-9-24 21:31 發表
咁奇怪.

俄羅斯就叫威脅.

美國就叫示警.

西式無恥語言.
俄仔係入侵,打輸咗做小丑恐嚇你唔認輸就放核彈
美國係協防,打到俄仔同契弟食屎咁食唔使放核彈
一樣?

強迫老爺飛機勞動

全世界都輸得起,唯得美國最怕死

引用:
原帖由 T2. 於 2022-9-24 21:36 發表
美共難得站在高地霸拳,肯定唔敢攬炒
美國核彈 是資本財團在幕後操控,
中俄核彈 是獨裁專制在操盤,

你話,資本財團 怕死 ? 還是 獨裁專制 更怕死?

引用:
原帖由 trumbb 於 2022-9-25 00:45 發表

中俄核彈 是年輕人大學生在操盤

引用:
原帖由 trumbb 於 2022-9-25 00:45 發表

美共國核彈 是神經總統在幕後操控

E家仲要搵飛機飛去掉核彈?落唔落後D呀

引用:
原帖由 春天一留言 於 2022-9-24 21:31 發表
普京敢扔核彈嗎?
要俄羅斯用常規武器對抗北約國家, 包括美國, 以俄羅斯的國力, 根本不可能, 如威脅到國家安全, 普京絕對敢用核武.
當年日本國有化釣魚台, 中國冇符, 不知如何是好, 當時有一德國戰略家批評中國, 說中國為什麼制造核武, 中國造核武, 但又不敢用, 他說中國對日本, 根本不會輸, 怕日本甚麼. 可見西方人的思想, 沒有中國人那麼迂腐

俄羅斯等比人解體啦

引用:
原帖由 天郎 於 2022-9-24 22:39 發表

俄羅斯先揚言話要使用核武呀白痴 呢啲唔叫威脅叫乜呀天才 無知真可悲
無知,就係信西方傳媒報道標題 “俄羅斯入侵烏克蘭”果D蠢人!

睇清楚烏克蘭同俄羅斯嘅歷史淵源、NATO 違反協定侵略性擴張、美國借烏克蘭打擊俄羅斯同歐洲經濟及歐羅地位等等先講啦!

仲有美國國力衰落為保霸權、賺軍事利益及同想賴債,去製造全球戰爭威脅同處處追擊大債主中國。

睇唔到呢啲實際局面嘅,就係無知!
明知而繼續幫美國同西謊蠻友講大話嘅,就係無恥!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]