• 瀏覽: 3,798
  • 回覆: 24
+5
上海周五(23日)傳出有男子當街將一名女子割喉放血,生死未卜。內地媒體及網上有關事件消息其後被刪,官方亦未有報道,據了解...

Cia??

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20220923/mobile/bkn-20220923172123912-0923_00952_001.html

是不是CIA做?

呢個犯真硬膠, 要犯呢D事竟然會係中國喎, 

唐山嗰件打女人都坐24年, 
佢唔割喉, 實捉去打靶, 買定棺材啦,

你好似香港法官咁放生咩, 官塘站割差人頸, 都係只坐???? 呢個判刑簡直係羞家, 柒出國際. 

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-9-25 03:28 發表
呢個犯真硬膠, 要犯呢D事竟然會係中國喎, 

唐山嗰件打女人都坐24年, 
佢唔割喉, 實捉去打靶, 買定棺材啦,

你好似香港法官咁放生咩, 官塘站割差人頸, 都係只坐???? 呢個判刑簡直係羞家, 柒出國際. 
上海張江鎮發生一起惡性殺人事件                                                              2022-09-22 11:46
https://www.163.com/dy/article/HHS8I7M00553TZFQ.html

網絡上流傳的信息,上海張江高科技園祖沖之路金科路發生一起惡性殺人事件,據了解凶手手段極其殘忍,但路人勇于和犯罪分子作鬥爭。等待警方進一步通知。

附件

nimg.ws.1265.jpg(52.95 KB)

nimg.ws.1264.jpg(62.41 KB)

nimg.ws.1263.jpg(29.33 KB)

nimg.ws.126.jpg(34.84 KB)

國內有死刑,殺人要填命,應唔會罰款$3000

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2022-9-25 07:55 發表
國內有死刑,殺人要填命,應唔會罰款$3000
睇下有無後台,有就無事,無就死Q硬。

青年在觀塘當眾𠝹警員頸 官形容為無常理暴力事件 判囚7年9個月

原文網址: 青年在觀塘當眾𠝹警員頸 官形容為無常理暴力事件 判囚7年9個月 | 香港01 https://www.hk01.com/article/725071?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral

看看香港法官的處理幾令人唾駡!!!!!

大陸這些就打靶

但香港呢D就只判坐年8年都唔洗

黐銀線的, 偏幫到咁!

又係網傳

更有可能係擺拍

引用:
原帖由 機械佬 於 2022-9-25 08:16 發表
又係網傳

更有可能係擺拍
係, 大陸最安全

擴疫擴到人都癲

引用:
原帖由 ingredient 於 2022-9-25 07:59 發表

睇下有無後台,有就無事,無就死Q硬。
喺香港就算有冇後台都無事架!法官仲會讚佢係優獸的青年!

加上有教會保護,有豪宅住添。唔憂食唔憂住!五星級的家!!

引用:
原帖由 vky11009 於 2022-9-25 08:41 發表

係, 大陸最安全
美爹最安全!
佢揸住把槍,仲影到咁近既相咩?

提示: 違規內容已被屏蔽
由治轉亂?快派中國香港警察去幫忙止暴制亂

引用:
原帖由 vky11009 於 2022-9-25 09:08 發表

仆街你盲定唔識字?所以咪話大陸最安全囉,殺都係殺一個,大家仲可以圍觀,拍片上微信,沒毛病
美國就子彈橫飛,你去圍觀拍片吖

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]