• 瀏覽: 20,568
  • 回覆: 198
  • 追帖: 2
+3
引用:
原帖由 golfboy 於 2022-9-25 08:20 發表

懷疑琼子係日本間諜,愛國譚人大個仔係澳洲間諜,689個女係陰國間諜,嘩! 有排數
你當中央是傻的嗎?
講呢啲嘲諷既野有Q 用咩,曱甴

引用:
原帖由 ioriyagami0442 於 2022-9-25 08:22 發表

你當中央是傻的嗎?
講呢啲嘲諷既野有Q 用咩,曱甴
你就曱由
對,中央不是傻的,所以一早已為佢地開file

干犯23條者絕對要處以極刑...因涉及國家安全;就直接送中 由內地打靶可以了

引用:
原帖由 u23dom 於 2022-9-25 08:25 發表
干犯23條者絕對要處以極刑...因涉及國家安全;就直接送中 由內地打靶可以了
不如中央特配發先斬後奏金槍俾國安處,審乜吖,就地處決吖笨

引用:
原帖由 bestwin61 於 2022-9-24 21:13 發表
23與國安法分別在那?有冇高手解答下
國安法是家法, 23條是國法, 邊個重要點?

犯國安法黃官還可放生, 犯23條相信100%入罪; 無人夠膽反阿爺的...否則自己命仔不保!

引用:
原帖由 golfboy 於 2022-9-25 08:31 發表

不如中央特配發先斬後奏金槍俾國安處,審乜吖,就地處決吖笨
幾好的提意, 可以順推 你看看西方民主國家的國安法何其狠毒就明白它的重要性!

捉9白皮賊

引用:
原帖由 u23dom 於 2022-9-25 08:36 發表

幾好的提意, 可以順推 你看看西方民主國家的國安法何其狠毒就明白它的重要性!
係呀,西方咁亂就係佢地國安法擺係度幾十年都吾用,佢地應學香港日日用,廣泛用,令市民怕,知驚,令香港能由治及興

引用:
原帖由 golfboy 於 2022-9-25 08:52 發表

係呀,西方咁亂就係佢地國安法擺係度幾十年都吾用,佢地應學香港日日用,廣泛用,令市民怕,知驚,令香港能由治及興
你唔係身有屎怕什麼??? 一個正正常常生活的人 國安會無端端用23條拉你嗎? 在香港就只有曱甴才會怕23條立法!!!

現在還有人在街上噴漆噴上反政府標語, 不斷支持黃店運營, 不斷為黃營眾籌提供資金...這種種行為被23條charge是走不甩了!!! 這些人對23條立法; 真的驚到睡不上吃不下!

結論就係: 反對23條的人全是仆街冚家鏟曱甴!這群垃圾絕對早死早著!

引用:
原帖由 chenflie 於 2022-9-24 20:14 發表

唔係,係先到香港。接觸左初步意見。知道佢係猛料過檔。係安排佢過澳門,萬一CIA真系搞場香港市區追車戰就好大單新聞啦。
運佢過澳門。澳門起碼中共勢力厚少少。唔算情報中立區。
但你不可否認。人地斯洛登點解選香港先? 就係因為香港可進可退,萬一傾唔掂。佢返美國係仲可以有計傾。呢個係雙方默契。係香港文鬥。唔動武!
但過澳門,即系美國知道斯仔真係行入共產勢力範圍。
傳聞就好多咯。 CIA據講都係澳門有同國 ...
其實香港回歸後突然間多咗好多NGO註冊,呢啲NGO其實就是幫CIA收情報及動員在社會搞事及入立法會鼓洞民緒搞顏色革命。
你睇俄烏一開戰後,美國公報制裁俄羅斯,並講1500間外資會撤離俄羅斯,其實當中有300間其實係在俄羅斯的NGO,即走。因為怕俄淸算。

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2022-9-24 17:29 發表
有條法例喺度又真係唔覺有乜問題喎,你無做出賣國家嘅事,條法例就與你無關,唔使驚喎,除非你諗住做漢奸走狗賣國賊啫
逃犯條例夠唔關自己事啦班友咪又跳曬出嚟

引用:
原帖由 supremeabc 於 2022-9-24 17:11 發表
香港一定有特務甚至內鬼都應該有 ! 所以23條始終都要立 !

保安局長鄧炳強表示,《基本法》23條立法針對七類罪行,並指即使有《港區國安法》後 ...
做得好,等班外國洋鬼子死去外國
香港無晒班外國間諜就可以繁榮安定

引用:
原帖由 口中水皮的天才 於 2022-9-24 17:20 發表
今次要強硬打擊外國勢力?
趕晒班外國勢力去新加坡

引用:
原帖由 golfboy 於 2022-9-25 08:52 發表

唔用?🤭,你去美國舉牌話支持拉登,我相信你會人間蒸發,亦唔會有新聞。

回歸後拉過一個間諜未,小強係咪諗多咗

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]