• 瀏覽: 9,031
  • 回覆: 15
避免香港出現顏色革命,危害人民國家安全的情況再出現,制造一個穩定的生活環境。
各位網友認為如何?

引用:
原帖由 十月土山 於 2022-9-24 15:48 發表
避免香港出現顏色革命,危害人民國家安全的情況再出現,制造一個穩定的生活環境。
各位網友認為如何?
那就變成人治.

引用:
原帖由 SOMA1963 於 2022-9-24 19:05 發表

那就變成人治.
就是以香港市民來解決間碟、漢奸及其家人。
我想這是比較好的方法,可以讓市民出氣

引用:
原帖由 十月土山 於 2022-9-24 19:14 發表

就是以香港市民來解決間碟、漢奸及其家人。
我想這是比較好的方法,可以讓市民出氣
到立法對付其他市民時就唔係咁講, 當政府用呢種義和團方法去治理, 呢個國家就危險了..

引用:
原帖由 SOMA1963 於 2022-9-24 19:19 發表

到立法對付其他市民時就唔係咁講, 當政府用呢種義和團方法去治理, 呢個國家就危險了..
香港太多太多間碟及漢奸,不用此法是很難對付的。
更可況香港法庭法律是抄英國的,是為富人、間碟,漢奸洗脫罪案的地方。
法律治理不到,那就法律外解決。這是我所支持的

引用:
原帖由 SOMA1963 於 2022-9-24 19:19 發表

認真便輸了

引用:
原帖由 老餅精英 於 2022-9-24 20:25 發表

認真便輸了
香港人應該學大陸英雄( 張扣扣 ),法庭解決不了的事,私下解決。那才是公道

引用:
原帖由 十月土山 於 2022-9-24 20:29 發表

香港人應該學大陸英雄( 張扣扣 ),法庭解決不了的事,私下解決。那才是公道
日日困在香港係悶d 發洩下好正常

引用:
原帖由 motivate 於 2022-9-24 20:52 發表
你可以通過合法方式舉報!
晒氣啦!合法方式〇,係法庭這些漢奸走狗,間碟又唔係順利脫身。
我認為習主席說的對,對于不愛國,出賣國家的人,我們老百姓可人人誅滅

引用:
原帖由 十月土山 於 2022-9-25 12:39 發表

晒氣啦!合法方式〇,係法庭這些漢奸走狗,間碟又唔係順利脫身。
我認為習主席說的對,對于不愛國,出賣國家的人,我們老百姓可人人誅滅
如果我一睇就覺得你係漢奸
係咪可以即刻斬死你?

引用:
原帖由 tsenash 於 2022-9-25 18:21 發表

如果我一睇就覺得你係漢奸
係咪可以即刻斬死你?
那當然有相片為証啦!例如:2019年黑衣人示威甘,有很多幕後在街邊指揮,拍攝下來

引用:
原帖由 十月土山 於 2022-9-25 18:38 發表

那當然有相片為証啦!例如:2019年黑衣人示威甘,有很多幕後在街邊指揮,拍攝下來
那末,這些相片誰斷定真飯?
需知而家Ps那麼厲害

引用:
原帖由 tsenash 於 2022-9-25 19:59 發表

那末,這些相片誰斷定真飯?
需知而家Ps那麼厲害
有現場錄影,手機嗎?有時還有聲音尼?
其實有很多黑衣人街邊主謀政府還末捉尼。

立即捉拿黃畜入獄找數,漢奸判死刑,國際標準。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]