• 瀏覽: 47,983
  • 回覆: 351
+19
引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2022-9-24 14:01 發表
伊朗22歲女子阿米尼因被指戴頭巾戴得太鬆,9月23日被道德警察帶走,在拘留後突然昏迷,最後宣告死亡。事件引起群眾不滿,伊朗全國各地都有人上街,

個原因咁似香港太子站既種族屠殺既!

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2022-9-24 14:01 發表
伊朗22歲女子阿米尼因被指戴頭巾戴得太鬆,9月23日被道德警察帶走,在拘留後突然昏迷,最後宣告死亡。事件引起群眾不滿,伊朗全國各地都有人上街,

外國分裂、自己咪顯得強大

引用:
原帖由 春天一留言 於 2022-9-24 19:12 發表
美國佬又搞事,人地伊朗人唔知幾幸福,簡直係天堂!

伊朗今天同香港2019年一樣,美國佬僑唔怕舊,總有d碌能受。

邪惡美帝,天滅美國

這些反真主嘅惡魔,全部要落地獄,伊朗軍隊會送佢地落去。

引用:
原帖由 蛋蛋俱樂部 於 2022-9-24 19:20 發表

:smile_30 ...
你傻捻咗🥶🥶🥶🥶

引用:

姓賴?

引用:
原帖由 春天一留言 於 2022-9-24 19:12 發表
美國佬又搞事,人地伊朗人唔知幾幸福,簡直係天堂!
男人天堂

引用:
原帖由 vky11009 於 2022-9-24 19:13 發表
呢啲仆街阿叉國家,女人地位咁低,咁都有人撐?
一家唔知一家事,人哋搞你屋企家事都唔會受歡迎。

引用:
原帖由 charlir2005 於 2022-9-24 16:50 發表
電視新聞cctv清楚見到個女死者在警署自己突然跌倒, 班人咁都可以屈伊朗警察打死佢?

自己跌死?

講左好多次elon musk根本系軍火商,買得屎拿同助長謀財害命無分別

引用:
原帖由 海灣失控的考試 於 2022-9-24 19:24 發表
伊朗今天同香港2019年一樣,美國佬僑唔怕舊,總有d碌能受。
又係捉住一件事, 短時間煲到熱, 又有一班後生仔女出嚟搞煽情, 話時話, 睇番真係同我地19年嘅劇情差唔多
😡

引用:
原帖由 現代足球 於 2022-9-24 19:31 發表

一家唔知一家事,人哋搞你屋企家事都唔會受歡迎。
不如搞清楚啲人點解要上街好過啦,全部都係姓賴,賴呢樣個樣。
人地提供連接牆外既互聯網姐,因為封左消息。

引用:
原帖由 hongonryu 於 2022-9-24 19:32 發表

自己跌死?
你無睇新聞定無電視機? 😏

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]