• 瀏覽: 47,986
  • 回覆: 351
+19
欲破星鏈必靠中國 

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2022-9-24 14:01 發表
伊朗22歲女子阿米尼因被指戴頭巾戴得太鬆,9月23日被道德警察帶走,在拘留後突然昏迷,最後宣告死亡。事件引起群眾不滿,伊朗全國各地都有人上街,

美畜全球搗亂,全球人民齊心滅美畜💪💪

引用:
原帖由 royrac2 於 2022-9-25 00:11 發表

助? DLLM 01講得美國好好咁喎!
01都係美畜的喉舌👎👎👎

又係你呀!陳生

深信係借啲意發出嚟,一定係有人背後有動作,又想搞黃色革命!必定要嚴打。

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2022-9-26 05:11 發表
欲破星鏈必靠中國 
騙子馬斯克所有科技都係偷自中國,中國遲早要呢條仆街賠命呀屌 !

引用:
原帖由 peter925 於 2022-9-25 22:50 發表

係,個個都被控制清滅一切對美國不利嘅信息,應該係Ai做的。
果然五毛粉紅真係唔識諗,講嘢冇邏輯

引用:
原帖由 暴徒黑衣人 於 2022-9-26 01:33 發表

乜香港有顏色革命咩?????
係美國搞香港咩??
你搵返自己係樓上講乜先來回我,低智慧真係好難溝通

引用:
原帖由 noel2046 於 2022-9-26 09:12 發表

果然五毛粉紅真係唔識諗,講嘢冇邏輯
你識鬼邏輯咩

引用:
原帖由 史太夫 於 2022-9-26 07:29 發表

騙子馬斯克所有科技都係偷自中國,中國遲早要呢條仆街賠命呀屌 !
我淨係知尾覺政府部門偷西北工業大學有用數據然後極音蛋蛋試飛成功

又明目張膽夾硬幹預他國內政

引用:
原帖由 慕應雄z 於 2022-9-24 19:51 發表

就算有片,甲甴明知係事實都埋沒良心幾大都唔撚會信,
呢班白紙仔意識形態上晒腦已經冇得救,明明唔係死係警方手上就話人哋邪惡獨裁,日日有手無寸鐵嘅市民死喺老尾警員槍下(仲要有晒片證據確鑿)就係自由民主

都話星鏈係軍用架啦

伊朗要加入上合組就出事了 呢次上合組會唔會出手呢?

引用:
原帖由 productdesigner 於 2022-9-24 19:15 發表

有監控video真係突發性心臟病死咗

https://www.youtube.com/watch?v=2MK_F_l2ncE
似係比特工暗殺喎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]