• 瀏覽: 47,901
  • 回覆: 351
+19
引用:
原帖由 noel2046 於 2022-9-25 19:19 發表

唔係一早就脫貧咩
脫咗㗎喇,習近平話果六億都係小康黎㗎

支持伊朗人逃離伊朗去美國

仲買特斯拉車真係on99

伊朗一提供無人機比俄國,馬上在國內出現頭巾革命,大家知嘜事。

美國搞唔到北韓!!

被心臟病發作

引用:
原帖由 peter925 於 2022-9-25 19:22 發表

美國Google 係表表者,任何不利美國利益言論都會被滅聲。
牆外唔係只有一個google,你估好似黨控制嘅百度咩

引用:
原帖由 lostboyz 於 2022-9-25 19:26 發表

脫咗㗎喇,習近平話果六億都係小康黎㗎
200斤得啖笑

引用:
原帖由 noel2046 於 2022-9-25 22:45 發表

牆外唔係只有一個google,你估好似黨控制嘅百度咩
係,個個都被控制清滅一切對美國不利嘅信息,應該係Ai做的。

相信俄很快爆星鏈。

引用:
原帖由 普京大帝 於 2022-9-25 03:40 發表

伊朗女不嬲頭巾可載可唔載,十成十老美西又搞黑金顏色革命,王人至愛
我睇好多旅遊博客去伊朗,見到好多女性都沒有頭巾,仲可以穿長褲化妝出街。

正常示威是不會長期性的,因為人民都要工作維持生活,長期性的示威就極有可能是顏色革命,有人提供金錢給他們維持生活去示威,而且正常示威應該只會集中一個地方,若果多地同時間爆發示威,必然是一早有預備而且有好精密的組織能力,示威一開始就周圍破壞和放火,就是要逼警員使用更大武力,渴望可以製造人命傷亡,正常示威是為了渴望政府回應訴求,而不是一開始就渴望鮮血

引用:
原帖由 oukholdstudent 於 2022-9-25 19:13 發表

難道咁快唔記得美國國會山莊示威美國警察係國會廳入面對外面開槍?不過講咩都無用,奴才係唔會記得主人嘅錯🤣🤣🤣算吧啦,你主人好快被多國圍攻,支離破碎,因為全世界,除左好似你咁係美國嘅狗都見到美國嘅惡行,又有人帶頭反美,所以好快美國會係世界地圖上消失,變成幾十個小國👍👍
我諗無論發生美國又好第二度又好,有邊個會支持用人命傷亡去解決問題?再講又係全部示威者問題?好似人哋唔係推翻政府,係要求平權同徹查事件!當然清楚在很大部份的既得利益者,冇咁易妥協。我哋外人唔明白人哋點,就唔好立場先行去老屈人哋先。

引用:
原帖由 noel2046 於 2022-9-25 19:08 發表

原來香港有石油
乜香港有顏色革命咩?????
係美國搞香港咩??

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2022-9-24 02:01 PM 發表
伊朗22歲女子阿米尼因被指戴頭巾戴得太鬆,9月23日被道德警察帶走,在拘留後突然昏迷,最後宣告死亡。事件引起群眾不滿,伊朗全國各地都有人上街,

又有主題 又有文宣

頭巾革命 又印晒單張

好公式化囉 比D新意好冇

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]