• 瀏覽: 48,827
  • 回覆: 456
  • 追帖: 1
+36
一D都吾尊重D樂器同音樂。

吹L 到個眼鏡水氣白晒

引用:
原帖由 努力不棄 於 2022-9-24 06:35 發表

咁網絡欺凌中學生都覺得無所謂既時侯,法律追究下都無咩所謂 je。 傷害人得人就要有比人傷害返既覺悟啦。 有咩過火?
明嘅! 香討意見就係政治掛帥

有什麼好笑?演奏嘅人無問題,出嚟效果無問題,就係可笑?音樂吾系用眼睇架。

引用:
原帖由 wize 於 2022-9-24 06:34 發表

佢哋好快會話外國都有人戴住口罩食飯,規定所有食肆食緊飯都要戴口罩
又黎一招, 外國也有

引用:
原帖由 Puke007 於 2022-9-24 06:37 發表
有什麼好笑?演奏嘅人無問題,出嚟效果無問題,就係可笑?音樂吾系用眼睇架。
同一道理笑人醜樣同身材唔好隨時畀人告

引用:
原帖由 montejo 於 2022-9-24 06:30 發表

樓主自己出貼唔睇內文?
演奏家專用口罩,有乜好嘲笑?
你網上嘲笑欺凌就得,人哋唔可以法律解決?說好的法治呢?
  呢D 19發明,  同太陽能電筒一L 樣.   加幾個演奏級口罩大字, 唔方平

一個自閉社會已經好撚可笑,呢d被逼自閉行為唔應該取笑,留低做歷史見證,柒棺都可以遺臭萬年

傻的嗎,吹笛氣會在笛另一端出,帶罩會有用?一啲科學常識都無

笑你咪笑你囉,告我丫笨

莫奈何!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-9-24 06:35 發表

香港係言論自由, 有人認為咁樣唔好, 呢個亦係佢地嘅意見
其實何謂欺凌? 講句說話唔啱聽就係欺凌?
咁樣藍鬧黃, 黃鬧藍 都一樣係欺凌喎!
你有睇過點講?又點知唔係欺凌?

引用:
原帖由 montejo 於 2022-9-24 06:30 發表

樓主自己出貼唔睇內文?
演奏家專用口罩,有乜好嘲笑?
你網上嘲笑欺凌就得,人哋唔可以法律解決?說好的法治呢?
明唔明作為官員講呢d說話就有畀人壓制言論自由嘅感覺!
要追究都係果兩個妹妹追究啦! 政府唔應該講呢d說話!

引用:
原帖由 montejo 於 2022-9-24 06:52 發表

你有睇過點講?又點知唔係欺凌?
要追究都係當事人追究唔係政府
政府咁講就有壓倒言論自由嘅感覺
你幾時見到政府代人告誹謗?

Eason 演唱會洗唔洗戴口罩?  唔戴就係躺平 ?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]