• 瀏覽: 48,932
  • 回覆: 31
  • 追帖: 1
+36
引用:
原帖由 atkatk002 於 2022-9-24 09:05 發表

你有無仔女?
第二時唔好怨啊
仔女心理咁脆弱就要加強! 網上同社會都一樣有呢d事發生!
你可以每次動不動就發動法律行動? 心理輔導最重要!
政府如果真係採取法律行動, 相信呢兩個女仔受嘅壓力仲大!

其實政府咁做係咪要介入網上嘅糾紛呢?
如果香討有黃人被欺凌又係咪要制裁藍人呢?
X登有藍人被欺凌又係唔要制裁黃人呢?

引用:
原帖由 元勝 於 2022-9-24 09:38 發表

你係黃畜.....化妝化得非常深......機乎認唔出!!!...
其實不問對錯只睇立場黃藍都唔係好人

引用:
原帖由 海灘紅色的師兄 於 2022-9-24 09:48 發表

欺凌與否,法庭會判,所以讚成用法律解決問題
法律有欺凌呢條罪?

引用:
原帖由 元勝 於 2022-9-24 09:50 發表

你講得D咁嘅野......又點會係不問對錯呢??? 你只睇立場就一定啦......但現在還要扮理中客tim!...

黃畜沒有一個是無辜的!!!....走著瞧!!!
你個係你嘅想法與我無關

引用:
原帖由 andonlyu 於 2022-9-24 09:50 發表

即係佢地打你就得, 你還擊係你有問題.....
無錯嘅網上打你, 你咪網上還擊囉
政府係社會中最大權力黎還擊係咪合理呢?

引用:
原帖由 一昔如環 於 2022-9-24 09:55 發表

對啊!講下黃氏養久都要扣分,咁算唔算打壓言論甶哩?
呢個係香討版主問題, 你問佢啦

引用:
原帖由 montejo 於 2022-9-24 10:01 發表

做乜我哋反對你大三罷唔得?反對你哋黑暴又會被你哋打?
即係你認為佢地咁做係啱?

引用:
原帖由 元勝 於 2022-9-24 10:09 發表

即係你都認為佢地啱?......這就你是不問立場只問是非???.......所以話你係黃畜又點會錯呢?!....還要堅持要扮理中客???...不用了吧!
就係唔啱囉! 點解要黎做例子呢?

引用:
原帖由 montejo 於 2022-9-24 10:10 發表

你想表達乜?
明明黃人咁做就唔啱! 點解要攞黎做例子?

引用:
原帖由 元勝 於 2022-9-24 10:19 發表

咁點解你會認為那位Chiing會認為佢地(黃畜/黑暴/曱甴)係啱?

還要堅持扮理中客?..........撐到底唔認就羸???.........不用了吧?!
既然唔認同又提出黎做乜? 學下佢地? 學黃人C了? 唔係想咁提出黎做乜?
無意義嘅嘢又講黎做乜?

引用:
原帖由 lgm@uknorth 於 2022-9-24 18:04 發表

唔係笑學生,係笑叫佢戴口罩果個
咁咪要追究囉!

引用:
原帖由 lam1975 於 2022-9-24 18:08 發表
香港有班人好鍾意不停嘲笑人,
但係又唔諗下自己畀人笑嘅資格都冇,
呢排好鍾意聚集體係連.......
香港人真係慘連笑都無資格

引用:
原帖由 lam1975 於 2022-9-24 18:12 發表

呢個係修養問題唔係資格問題
究竟乜嘢"修養"先可以笑?

引用:
原帖由 lam1975 於 2022-9-24 18:31 發表

例如你家人中左新冠,又或者張醫生每日報個人數有你份..…....果時。
好似你咁陰毒先笑得? 我做唔到

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]