• 瀏覽: 24,406
  • 回覆: 261
+3
講西咩!你繼續清零啦!

美國賤民死幾多都無所謂, 只要精英階層能源源不絕地略水就得了...現實就是這麼殘酷!

香港死亡率最高。。個醫療系統每日200單已經爆滿。。好心集中資源起多d永久醫院啦。。政廢人

引用:
原帖由 Essentials 於 2022-9-24 06:37 發表
人命喺外國跟本吾值錢,尤其吾係白人,吾好阻住佢地揾錢,正一你死你賤,不過鄉港有幾多人知事實真相,算把啦,我地繼續嗌民主豉油最緊要,未走果二百幻只黃曱甴,快d走啦……
錯了! 在美國只分上等人賤民兩種, 政府只照顧上等人的需要! 而賤民就你死你事

只有在選舉日臨近, 老美的政棍才會施捨下賤民以求佢地手上的一票

引用:
原帖由 尋釁滋事 於 2022-9-24 06:31 發表

若果計總死亡人數美國死咗過百萬人噃
文匯只係計今年當然以今年計啦

唔係無藥醫,而係無錢醫。
美國不少名人政要,中完又中,但一樣唔使一星期就好返,使麥驚啫!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-9-24 04:48 發表
死亡率, 全球也一樣, 唔會有地區高, 有地區低

只有兩個地方特別低:   北寒同中國  ,  有咩共通點, 自己諗
「全球也一樣」?真係自己諗

多過一千萬人因防疫政策生不如死,個D點計?

引用:
原帖由 hwwong 於 2022-9-24 03:19 發表
美國疾病控制與預防中心的數據顯示,自2022年年初以來,美國已有22.5萬人死於新冠病毒。美國疾控中心主任瓦倫斯基接受採訪時也表示,美國的新冠死亡率依然過高。

美國佬推崇與美國肺炎病毒共存, ...
其實老尾連打仗都要派無人機轟炸,怕死到死,現在疫情死咗咁多人反而好容易接受,很定有古怪。可能就好似之前報導講死咗大部分攞社會福利保障的對社會反而係好事所以唔出聲

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]