• 瀏覽: 37,011
  • 回覆: 188
  • 追帖: 1
+9
支持俄羅斯打死歐美

引用:
原帖由 gd4860ecc1954 於 2022-9-23 22:40 發表

到時匈牙利可以吞咗奧地利,變返先前嘅奧匈帝國
法國可以食咗英格蘭,去返十一世紀嘅時候
法國打唔到硬仗 次次都給滅國 現在是第五共和國 即之前給滅了四次

引用:
原帖由 揚州 於 2022-9-23 23:13 發表
想$40元/桶石油,緊係買唔到啦!
美國, 歐盟訂俄油價格上限唔喺要普京USD44賣油比歐美, 而喺想嚇9其他國家唔可以高過呢個上限向俄羅斯買油, 如果高過就會受美國, 歐洲制裁

印度無有怕, 狂買俄羅斯原油, 提練後高價賣返比歐洲;  印尼就縮沙, 見完普京都唔敢買俄油

美俄成功毀滅歐盟 

1450:歐洲能源充足,絕無問題

引用:
原帖由 mib04 於 2022-9-23 22:10 發表
香討評論員的俄爹,由特別軍事行動轉為衛國戰爭了
歐洲大撚鑊扮睇唔到
即刻轉移視線

支持歐美爭取自由及面子有幾咁好生活

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2022-9-23 22:14 發表
不是好事,
地球村沒有獨善其身的可能性,
環環相扣,
只差在對你影響有幾大。
雖然係咁,但如果歐洲唔死,佢後台最邪惡既尾國始終都唔會出事,我就好想睇到白皮沒落既一日,佢地打劫左同欠世界太多。我亦相信大陸可以受得住。

引用:
原帖由 cardreadermp3 於 2022-9-24 00:30 發表
1450:歐洲能源充足,絕無問題
1450: 菜菜子用愛發電 (要前後並用)。 洗乜驚?

引用:
原帖由 揚州 於 2022-9-23 23:10 發表

西人口是心非係常態,英美好多發射站仲用緊華為
但係啲黃人打晒J

點會瓦解,佢地咁團結。

引用:
原帖由 mib04 於 2022-9-23 22:10 發表
香討評論員的俄爹,由特別軍事行動轉為衛國戰爭了
俄佬一早講左個軍事行動係衛國㗎啦,係班西人傻x指鹿為馬話人地侵略咋嘛

講就天下無敵
大難臨頭各自飛

引用:
原帖由 Sukidachikan 於 2022-9-24 00:17 發表

法國打唔到硬仗 次次都給滅國 現在是第五共和國 即之前給滅了四次
法國自從拿破侖大帝橫掃全歐之後,越來越弱,一戰、二戰,都要英國美國打救;二戰更加亡國

法國尚武精神已經消失,無法再擠身軍事強國之列

據聞,法國航母晚間會全船休息,所有水兵都會睡覺(或happy),戰力可想而知

俄羅斯而家放軟手腳等睇班歐豬凍死,完全係不戰而屈人之兵

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]