• 瀏覽: 37,022
  • 回覆: 188
  • 追帖: 1
+9
引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2022-9-23 22:35 發表
歐盟打回原形啫 中世紀時打嚟打去 七國咁亂
尾國根本係想借烏克蘭戰爭加強控制歐盟,尤其是德國,搞到佢永不翻身就更好啦。

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2022-9-23 22:21 發表

自皮豬得把聲
新疆貨都係咁
強迫勞動定強迫被入新疆貨??

黃人又要繼續酸:係呀,中國又蠃呀!

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2022-9-23 22:21 發表

自皮豬得把聲
新疆貨都係咁

😂歐洲人:我們要狠狠地勞動班新疆人…

新疆人:我們又要加班了…🤪

幫助偽烏克蘭國納粹政權必有報應

美國不嬲比歐元壓住。。。。。。。🤯🤯有個阿婆話以後冇歐元

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2022-9-23 23:15 發表

而家選舉 個個都排外 自已都無得食 仲同你大愛包容咩
佢地從來都無大愛…

歐洲狗咬狗骨,中國或成最大贏家,又贏

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-9-23 22:30 發表

https://money.udn.com/money/story/5599/5867281
中國話睬你都傻,一早步署好哂
中國又贏

附件

IMG_20220923_232135.jpg(331.08 KB)

引用:
原帖由 christ201430 於 2022-9-23 21:57 發表
歐洲能源危機愈演愈烈,最新出爐的經濟數據表明衰退已迫在眉睫,拖累歐元再創20年新低;一海之隔的英國亦披露了最新的財政政策

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20220923/bkn-20220923201735477-0923_00842_001.html
天作孽,猶可恕!
自作孽,不可活!

引用:
原帖由 zhangan 於 2022-9-23 23:25 發表

https://money.udn.com/money/story/5599/5867281
中國話睬你都傻,一早步署好哂
中國又贏
領導有遠見一早部署好

引用:

自皮豬得把聲
新疆貨都係咁

仲有全世界最大的化工企業德國的巴斯夫和福士汽車又被強迫投資中國。

引用:
原帖由 stone9883 於 2022-9-23 22:56 發表
厲害了我的國!歐洲冬天能源危機迫在眉睫!經濟衰退急在眼前!嚴冬迫近互相搶資源實在人之常情!各國爾虞我詐!勾心鬥角!瓦解指日可待!嚴冬來臨的時候!就是西歐國家朝拜我厲害了我的國偉大中國共產黨的時候!各國來潮!八面威風!乞求我偉大中國共產黨施捨能源!我偉大中國共產黨厲害了我的國為這次能源危機再一次成為國際大贏家了!💪🏻💪🏻🥹🥹
你說對了,中國今年能源出口創新高,多了接近兩倍

引用:
原帖由 前進可愛的波菜 於 2022-9-23 23:19 發表

😂歐洲人:我們要狠狠地勞動班新疆人…

新疆人:我們又要加班了…🤪
西人又令疆人被強迫勞動

引用:
原帖由 mib04 於 2022-9-23 22:10 發表
香討評論員的俄爹,由特別軍事行動轉為衛國戰爭了
睇清形勢先偷笑啦傻閪

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]