• 瀏覽: 41,238
  • 回覆: 318
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 haroldleung61 於 2022-9-23 19:12 發表
一定又係假新聞黃媒作怪
唔重要 都係俾曱甴打飛機用幾個月後睇戰果啦

引用:
原帖由 ho0928 於 2022-9-23 20:35 發表

公投?邊個國家承認?契弟中國會承認才說吧
實際控制就得啦
駛其他西狗國家批准

俄羅斯人在世界列強制裁下一定係生活如常幸福,否則打仗保衞家園應該無理由逃跑,應該是齊心抵抗

成個烏東冇左都可以話人戰敗👍

提示: 違規內容已被屏蔽
如果公投失敗嘔返4個佔領區出黎先算戰敗

俄羅斯人遠比中國人優勝啦,都係見打仗先走,同埋唔會同國家din ,明知死9梗,走為上著。
偉大祖國同胞有少少傷風感冒就逃離國家,國家想管控疫情封城又四圍走,又自殺。

但係好多人公投要求加入俄羅斯喎

引用:
原帖由 Dani123 於 2022-9-23 20:44 發表

實際控制就得啦
駛其他西狗國家批准
原來係咁架,乜國界係自己話邊就邊架🤣你叻你勁,對唔住我錯

澤聖又勝了!令俄羅斯人民自由逃亡離國。

引用:
原帖由 green2016 於 2022-9-23 18:59 發表
在俄羅斯,繼續有人在動員令生效後離開,避免到軍隊服役,多條通往鄰國的道路都出現車龍。 烏克蘭政府形容,俄方已經戰敗。國務委員兼外長王毅,呼籲各方盡快恢復對話。

哇!烏龜又自我陶醉,普京話可能用核彈對付佢地呀,佢地真係以為普京唔敢定係 ...
分分鐘俄佬借機俾老尾發動顏色革命再成機肅清啲人

引用:
原帖由 alanchu 於 2022-9-23 19:40 發表
大國小粉紅 又一地玻璃心😂
現在比人占領了15%國土的國家說自己勝利了!?

引用:
原帖由 ho0928 於 2022-9-23 20:35 發表

公投?邊個國家承認?契弟中國會承認才說吧

乜西人國唔係一向話尊重人民意願,民族自決架????
咁應該好支持公投架!!!!!

烏克蘭:俄方已戰敗!
同半年前講話俄軍得返三日糧一樣!

引用:
原帖由 ho0928 於 2022-9-23 20:51 發表

原來係咁架,乜國界係自己話邊就邊架🤣你叻你勁,對唔住我錯
乜唔係架,當年西人們鍾意點劃非洲都得架!!!
近代既我唔鐘意成為蘇聯一部份,南斯拉夫一部份又得!!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]