• 瀏覽: 41,234
  • 回覆: 318
  • 追帖: 1
+4
司機比戰鬥民族更好戰!

引用:
原帖由 green2016 於 2022-9-23 18:59 發表
在俄羅斯,繼續有人在動員令生效後離開,避免到軍隊服役,多條通往鄰國的道路都出現車龍。 烏克蘭政府形容,俄方已經戰敗。國務委員兼外長王毅,呼籲各方盡快恢復對話。

哇!烏龜又自我陶醉,普京話可能用核彈對付佢地呀,佢地真係以為普京唔敢定係 ...
俄仔入侵打輸就核彈的話
阿富汗早就亡國啦
如果真係用核,就歐美都一齊用核
亦一定拉埋中共國落水,每個城市中十粒渣都冇
死淨種得返幾千萬畸形中共國人
大家開心😂😂😂

引用:
原帖由 ho0928 於 2022-9-23 21:21 發表

咁中國快啲註軍喺台灣啦,解放軍唔係無堅不摧,小粉紅唔係無吹不堅嘅咩
咁中國咁廢點解台灣又唔宣佈獨立呢?台蛙真係唔知點解中國為何還未統一台灣?中國政府還當台灣人係同胞,未到最後關頭係唔會武統嘅,因為武統係會死好多台灣人。如果解放軍將台灣人當成外族而唔係同胞,又睇下你地台蛙有乜嘢下場。
喂,叫民進黨政府快點宣佈獨立吧,看中國會否武統囉。

咁你個戇鳩腫桶仲唔叫國民回國重建家園. 

引用:
原帖由 暴徒黑衣人 於 2022-9-23 21:24 發表

你哋台灣人係心急,定係驚???
台灣人急唔急同你打唔打有咩關係?

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2022-9-23 21:31 發表

咁中國咁廢點解台灣又唔宣佈獨立呢?台蛙真係唔知點解中國為何還未統一台灣?中國政府還當台灣人係同胞,未到最後關頭係唔會武統嘅,因為武統係會死好多台灣人。如果解放軍將台灣人當成外族而唔係同胞,又睇下你地台蛙有乜嘢下場。
喂,叫民進黨政府快點宣佈獨立吧,看中國會否武統囉。
下,而家係你話台灣係你一部分但冇你嘅軍隊咼,你又好意思反轉黎講,人哋本護照都叫中華民國咼,香港澳門都有解放軍,護照都寫中華人民共和國咼

引用:
原帖由 ho0928 於 2022-9-23 21:31 發表

台灣人急唔急同你打唔打有咩關係?
都話叫你地民進黨政府宣佈獨立,咁咪知解放軍幾時打過台灣囉。
人地解放軍喺台灣圍住做下軍演,就嚇到台蛙死啦。
急唔急?再唔快啲叫民進黨宣告獨立,遲啲中國做足準備後台灣就無得玩啦,你話台蛙急唔急呀。

引用:
原帖由 green2016 於 2022-9-23 18:59 發表
在俄羅斯,繼續有人在動員令生效後離開,避免到軍隊服役,多條通往鄰國的道路都出現車龍。 烏克蘭政府形容,俄方已經戰敗。國務委員兼外長王毅,呼籲各方盡快恢復對話。

哇!烏龜又自我陶醉,普京話可能用核彈對付佢地呀,佢地真係以為普京唔敢定係 ...
普京好野,比的奸人走晒,無內鬼無後顧之憂,好快就消滅美國只顛狗司機。

引用:
原帖由 haroldleung61 於 2022-9-23 19:12 發表
一定又係假新聞黃媒作怪
相對全國, 動員30萬人是好少人, 其他閒人可離開, 方便和美英法打核戰

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2022-9-23 20:15 發表
其實俄羅斯要打咁耐都贏唔到,都當輸左一半
俄軍今次實際對手係北約

既然俄方已戰敗,西方唔洗俾武器司機啦。

烏克蘭真係好得意,像透美國人的思想 

引用:
原帖由 phi 於 2022-9-23 21:29 發表
司機比戰鬥民族更好戰!
自衛反擊戰
懂不懂?
唔懂就讀下中國歷史

引用:
原帖由 wize 於 2022-9-23 21:30 發表

俄仔入侵打輸就核彈的話
阿富汗早就亡國啦
如果真係用核,就歐美都一齊用核
亦一定拉埋中共國落水,每個城市中十粒渣都冇
死淨種得返幾千萬畸形中共國人
大家開心😂😂😂
如果用大當量核武, 正常會攻擊大城市及軍事基地, 農村人口稀疏反而更安全.
美國城市化比中國更高, 更大比例的人住在城市. 大家互炸城市美國傷亡比率更高.
中國農民應仍有6億. 死一半仍有3億, 甚麼幾千萬

烏黑爛絕對有權
對俄發動自衛反擊戰
打到Moscow 也完全合法合理
正如我國對越南的自衛反擊戰
小粉紅
唔同意?死出來

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]