• 瀏覽: 41,180
  • 回覆: 318
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 green2016 於 2022-9-23 18:59 發表
在俄羅斯,繼續有人在動員令生效後離開,避免到軍隊服役,多條通往鄰國的道路都出現車龍。 烏克蘭政府形容,俄方已經戰敗。國務委員兼外長王毅,呼籲各方盡快恢復對話。

哇!烏龜又自我陶醉,普京話可能用核彈對付佢地呀,佢地真係以為普京唔敢定係 ...
李百全一唔做廣播處長,港台就作反報假新聞!

咁你咪反攻莫斯科囉
講咁多打飛機做乜?

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2022-9-23 21:11 發表

唔承認又點呢,克里米亞咪又係併入咗俄羅斯聯邦,歐美承認咗了嗎?咪又係唔承認,但烏克蘭敢攻擊克里米亞嗎?
公投只係做個樣咋,併入咗俄羅斯歐美及北約都唔敢派軍隊攻擊呢幾個地區啦,更加唔駛講烏克蘭夠膽攻擊囉。
咁中國快啲註軍喺台灣啦,解放軍唔係無堅不摧,小粉紅唔係無吹不堅嘅咩

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2022-9-23 20:15 發表
其實俄羅斯要打咁耐都贏唔到,都當輸左一半
睇戰略啫,再打落去,歐洲遲早被陰乾,歐洲瓦解。所以俄羅斯毋須速戰速決。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 andy1958_1 於 2022-9-23 19:57 發表

咁美國到依家都無輸,
仲係呢場戰役現時為止嘅最大贏家
確實係,除左俄烏,同歐洲,其他地方有咩損失?

引用:
原帖由 ho0928 於 2022-9-23 21:21 發表

咁中國快啲註軍喺台灣啦,解放軍唔係無堅不摧,小粉紅唔係無吹不堅嘅咩
你哋台灣人係心急,定係驚???

香討文宣話俄佬大賺。。。
比撫恤金俄羅斯比到手軟

戰爭肯定雙輸,但今次俄佬紙老虎比人睇穿哂

打左半年香討唱好足半年 幫俄佬幫到無哂理性

引用:
原帖由 green2016 於 2022-9-23 20:02 發表

一d成功走佬,一d成功去坐監 😀
曱甴訴求,踎監即可😏

引用:
原帖由 WakeUp77 於 2022-9-23 19:52 發表
諗起2019 都好多人話自己革命成功
黃畜永遠是最大贏家
贏到要坐監著草

引用:
原帖由 green2016 於 2022-9-23 18:59 發表
在俄羅斯,繼續有人在動員令生效後離開,避免到軍隊服役,多條通往鄰國的道路都出現車龍。 烏克蘭政府形容,俄方已經戰敗。國務委員兼外長王毅,呼籲各方盡快恢復對話。

哇!烏龜又自我陶醉,普京話可能用核彈對付佢地呀,佢地真係以為普京唔敢定係 ...
烏克蘭政府班人學足台灣嘅文宣,可惜文宣只能迷惑佢地嘅心智,卻根本無實際作用。
普京就唔同,人地係做實事而唔會做文宣,所以今次搞公投,又發話會動用核武保衛領土,就已經係實際行動去將烏東這四個區域併入俄羅斯。
一個只係識得玩嘴炮,一個就用實際行動去做事,試問誰是勝方誰是敗方,已經不言而喻了吧。

引用:

常虧無氣59人打,只能靠客

烏克蘭攞番東部先算啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]