• 瀏覽: 24,121
  • 回覆: 17
+3
引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-9-23 17:41 發表
咁係咪懲罰緊留港香港人?入境放寬但限聚唔放寬…係咪叫香港人自己飛外地幫人振興經濟?……自己內部就咁緊
鬼叫鄉港咁多刁民,各行各界不合作帶一世口罩啦鄉港人

引用:
原帖由 LWCW 於 2022-9-23 18:30 發表

關你旦事。又翻牆過嚟上香討
既然你都識講關你旦事答乜鳩搭嗲呀

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-9-23 20:03 發表

點樣唔L合作呀,清OL
咁撚多acc嘅diu

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-9-23 22:07 發表

多L得過你條柒碌
原來你隻曱甴有好多條柒碌啫係好撚柒

背脊向天嘅曱甴唔夠玩就咪沖出嚟柒啦

引用:
原帖由 虎影俠 於 2022-9-23 23:55 發表

收皮拉翻牆怪,咁鍾意封城咪封一世
Diu死開啦背脊向天嘅曱甴

引用:
原帖由 虎影俠 於 2022-9-23 23:58 發表

我地尼家0+3好快口罩都取消🤷🏻‍♂️ 你地咪慢慢清0
Diu關我撚事咩戇鳩話知你冚家中完又中吖死開啦曱甴

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 虎影俠 於 2022-9-24 00:22 發表

你咪繼續炮嘴攞🤭🤭 小粉紅全部都係廢得把口,我地就尼家日日放寛,你咪繼續講 我地有我地做😛😛😛
都話你冚家中完又中又好打飛機去日笨又好唔使話我知囉收嗲啦

引用:
原帖由 虎影俠 於 2022-9-24 00:49 發表

係呀😂 尼家好開心呀,小粉紅你開唔開心呀 香港有0+3呀 好 興奮呀,唔知你深圳個邊咩情況尼
打咁多飛機因住精盡人亡啦曱甴,不過對你呢D曱甴嚟講應該係好事嚟早日歸西唔使再做假西

引用:
原帖由 虎影俠 於 2022-9-24 00:57 發表

你地班小粉紅都未死 我點會死 😂😂😂😂 淨係識講尼d炸繼續炮嘴拉,我地0+3拉 你地深圳個邊仲係咩都冇 慘慘豬攞 比死更難受
真係廢鳩事理你隻睇av當去旅行嘅戇鳩曱甴,開幾廿個acc做埋啲濕鳩文酸唔死都冇撚用

引用:
原帖由 Wai7412002 於 2022-9-24 01:01 發表

我買機票就飛得,你就日日封城做核酸🤭
你真得鳩閒成download av機票

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]