• 瀏覽: 24,158
  • 回覆: 187
+3
同胞們記得到時唔好過黎搶高晒香港D機位至好, 小紅書又 PO 攻略教人香港入境免檢直奔西方國家避年咁. 你知喇, 遲下香港機場, 歐美日韓星馬泰大把航班選擇, 同胞身體最誠實 

引用:
原帖由 countryboyhk 於 2022-9-23 20:50 發表
同胞們記得到時唔好過黎搶高晒香港D機位至好, 小紅書又 PO 攻略教人香港入境免檢直奔西方國家避年咁. 你知喇, 遲下香港機場, 歐美日韓星馬泰大把航班選擇, 同胞身體最誠實 
真的嗎?
一眾香討小粉紅
可以解釋下甚麼一回事?

政府故意放寛病毒入來 唔知道又會死幾多人

大部份人都支持

引用:
原帖由 zzhero 於 2022-9-23 19:02 發表

仲可以減少生果金支出,鄕士班耆英有冇condom既感覺?
希望清2百萬黃人

恭賀香港踏出重要一步,希望明天會更好

抗疫勝利!

引用:
原帖由 LYC09 於 2022-9-23 17:22 發表
過去一個月不論商界及多名防疫專家都強烈建議政府放寬入境措施至「0+0」、「0+3」,港府今(23日)終公布四項的入境措施,由下周一(9月26日)起海

...
點樣一邊放寬晒連快測結果都唔理就俾外國人帶病毒入境,一邊又話呢個措施係保護老弱?
保護老弱共赴黃泉?

一定有人反對

引用:
原帖由 老爺你袋左5豪 於 2022-9-23 20:45 發表

咁撚多acc嘅diu
多L得過你條柒碌

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-9-23 22:07 發表

多L得過你條柒碌
原來你隻曱甴有好多條柒碌啫係好撚柒

而家香港冇大陸人, 都吾知幾好.
野又平左好多.

不公平,3日自我監察期間,出街只准上班或上學,進行其他活動或處理特別事情又不得,如果3日自我監察撞正本身放假日子,變相要全日家居隔離

引用:
原帖由 老爺你袋左5豪 於 2022-9-23 22:41 發表

原來你隻曱甴有好多條柒碌啫係好撚柒
原係你隻真黃畜曱甴

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]