• 瀏覽: 24,110
  • 回覆: 187
+3
引用:
原帖由 midmidgood 於 2022-9-23 18:46 發表

黃屎反政府,政府做乜都係錯
今次小粉紅做左甴曱,反特府O十3政策。

共赴黃泉唔出聲嘅?

繼續0+7先至係嗎 人叫你就做 冇L用😂

躺斜10度。

放毒回港 病到死死下照上機

引用:
原帖由 LYC09 於 2022-9-23 17:22 發表
過去一個月不論商界及多名防疫專家都強烈建議政府放寬入境措施至「0+0」、「0+3」,港府今(23日)終公布四項的入境措施,由下周一(9月26日)起海

...
香港有七百萬人、本地染疫數字唔過呢個數、唔心息

引用:
原帖由 revengeson 於 2022-9-23 18:06 發表
要大爆發了😨
放心,不會

政府莫視市民健康,大家準備共赴黃泉

引用:
原帖由 legend_dreamer 於 2022-9-23 18:08 發表

0+3同無檢查一樣
唔係話有14日潛伏期咩,咁做法呢世都同唔到內地通關啦
政府唔好比班黃C帶風向,要為左市民健康著想呀
唔7+7都算,有咩理由0+3架
清零係政府既首要目標
清零係最理想但只限理想而不實際
防疫左3年,香港GDP, GOP及一切經濟數據話比你知,香港經濟已經轉差,加上世界各地都一直在接軌,好多商務、展覽、會議及經貿根本唔需要香港,因時制宜要開放,你坐喺屋企口up up一定會贏,仲可以提出一啲不設實際嘅方案出黎,但現實及數字已經反映晒出黎係失敗
從社會穩定角度,安居樂業係政府必須提供一個良好而穩定嘅環境。正如2019黃撚黑暴咁破壞社會秩序都會令國際人員唔入黎香港

引用:
原帖由 LYC09 於 2022-9-23 17:22 發表
過去一個月不論商界及多名防疫專家都強烈建議政府放寬入境措施至「0+0」、「0+3」,港府今(23日)終公布四項的入境措施,由下周一(9月26日)起海

...
清0L呀!
小粉紅呀!
情何以堪呀!
要返大6被人封鎖好了。

香港就是要跟西方行才有運行

支持大陸永久封關,同世界隔絕,堅持抗疫,不能趟平,否則等同認同西方,一於清零到底,一個新冠都厭多。

引用:
原帖由 alanchu 於 2022-9-23 18:51 發表
繼續0+7先至係嗎 人叫你就做 冇L用😂
證明依個政府唔屌唔識做野

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-9-23 17:41 發表
咁係咪懲罰緊留港香港人?入境放寬但限聚唔放寬…係咪叫香港人自己飛外地幫人振興經濟?……自己內部就咁緊
遲啲就0+0啦!

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2022-9-23 18:37 發表

明顯糸要老弱去死,加送後遺症,要錢唔要命,只保地產
仲可以減少生果金支出,鄕士班耆英有冇condom既感覺?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]