• 瀏覽: 17,957
  • 回覆: 187
+3
第4日先有得入食市,不如去日本即時就有得入食市啦!
唔打針~出一出境等4日就可以入食市囉!
大家都去旅行囉!

港男福音 到時大量鬼妹,泰妹,大陸妹落晒黎

港女無得再吊高黎賣串串貢

引用:
原帖由 bronze18man 於 2022-9-24 01:52 發表
第4日先有得入食市,不如去日本即時就有得入食市啦!
唔打針~出一出境等4日就可以入食市囉!
大家都去旅行囉!
反為想問問你.........如果在日本中招...........你會怎樣處理.....!!
有辣有唔辣..........日本易入是否易出.........當地也有猴痘.......!!

並且當地旅客大減.........成個市場氣氛都已經唔同過去.....!!
你要有心理準備.........不要認為會人山人海........當地冷清清的場景很多....!!

高官都係人。。唔使放假休息咩。。佢地都有屋企人。。快啲鬆綁大家開心

引用:
原帖由 legend_dreamer 於 2022-9-23 18:08 發表

0+3同無檢查一樣
唔係話有14日潛伏期咩,咁做法呢世都同唔到內地通關啦
政府唔好比班黃C帶風向,要為左市民健康著想呀
唔7+7都算,有咩理由0+3架
清零係政府既首要目標
直接返內地定居!
平時可以享受內地清零好處,放假先返香港免隔離囉!

引用:
原帖由 老爺你袋左5豪 於 2022-9-23 17:46 發表

鬼叫鄉港咁多刁民,各行各界不合作帶一世口罩啦鄉港人
咁撚驚又咁唔順眼你咪躝返上大陸打飛機囉 留喺度把撚呀

引用:
原帖由 @海東青 於 2022-9-23 18:13 發表
不走回頭路…
卡超記住今天的豪情,他日魚港屍橫遍野咪撚求阿爺幫拖!
傻啦!你唔覺係阿爺意思咩?

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2022-9-24 00:07 發表
港男福音 港男飛晒去日本搵日本妹,加上大量鬼妹,泰妹,大陸妹落晒黎,
港女無晒市場,無得再吊高黎賣串串貢
仲有扮女泰仔

引用:
原帖由 細菌人一路發 於 2022-9-24 05:53 發表

咁撚驚又咁唔順眼你咪躝返上大陸打飛機囉 留喺度把撚呀
關你鳩事咩柒頭曱甴

引用:
原帖由 虎影俠 於 2022-9-24 00:57 發表

你地班小粉紅都未死 我點會死 😂😂😂😂 淨係識講尼d炸繼續炮嘴拉,我地0+3拉 你地深圳個邊仲係咩都冇 慘慘豬攞 比死更難受
佢可能谷精上晒腦。喺度嬲嬲豬

躺平做法是承認抗疫失敗?只有提出好聽口號

引用:
原帖由 LWCW 於 2022-9-24 07:06 發表

佢可能谷精上晒腦。喺度嬲嬲豬
感覺香港大獲了(死得〉,黃人最開心

引用:
原帖由 子時自信的救星 於 2022-9-24 07:36 發表
躺平做法是承認抗疫失敗?只有提出好聽口號
加強對老幼逼針,嚴打黑醫濫發免針紙,引入內地醫護守住醫療系統,為香港作為中國對外連接節點作好準備,遠談不上係躺平

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2022-9-24 07:40 發表

感覺香港大獲了(死得〉,黃人最開心
你繼續翻牆嘴炮啦⋯⋯

提示: 違規內容已被屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]