• 瀏覽: 24,143
  • 回覆: 187
+3
如果唔做強檢,唔戴口罩就屍橫遍地一鑊熟,咁啱啱果場喪禮個d過千政要,咪全部香晒,剩返王副主席係度

引用:
原帖由 LWCW 於 2022-9-23 18:30 發表

關你旦事。又翻牆過嚟上香討
既然你都識講關你旦事答乜鳩搭嗲呀

引用:
原帖由 bigasss 於 2022-9-23 18:31 發表
如果唔做強檢,唔戴口罩就屍橫遍地一鑊熟,咁啱啱果場喪禮個d過千政要,咪全部香晒,剩返王副主席係度
其實英女皇中完招之後,過多幾個月就係咁先
所以年紀大既中完,就算好返,應該差唔多係咁先

12345678 abcdefgh 互聯互通

引用:
原帖由 LYC09 於 2022-9-23 17:22 發表
過去一個月不論商界及多名防疫專家都強烈建議政府放寬入境措施至「0+0」、「0+3」,港府今(23日)終公布四項的入境措施,由下周一(9月26日)起海

...
明顯糸要老弱去死,加送後遺症,要錢唔要命,只保地產

快啲0+0啦!

五毛自打嘴巴,都慣左架啦

引用:
原帖由 legend_dreamer 於 2022-9-23 18:08 發表

0+3同無檢查一樣
唔係話有14日潛伏期咩,咁做法呢世都同唔到內地通關啦
政府唔好比班黃C帶風向,要為左市民健康著想呀
唔7+7都算,有咩理由0+3架
清零係政府既首要目標
內地看來會封關了。

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-9-23 17:59 發表
2個地方搞國葬,粒粒巨星
⋯如果有事都係佢哋有事先,除非知道自己的靠造與人不同 或帶有其他目的 才阻頭阻勢
架仔國狀冇乜人去

引用:
原帖由 discuss-5 於 2022-9-23 18:41 發表

內地看來會封關了。
佢哋叫自主限關,要孤立世界

引用:
原帖由 legend_dreamer 於 2022-9-23 18:08 發表

0+3同無檢查一樣
唔係話有14日潛伏期咩,咁做法呢世都同唔到內地通關啦
政府唔好比班黃C帶風向,要為左市民健康著想呀
唔7+7都算,有咩理由0+3架
清零係政府既首要目標
咪玩啦,而家種病毒, 潛伏期 洗鬼咁耐咩!

引用:
原帖由 kqj 於 2022-9-23 17:32 發表
其實最緊要係取消疫苗通行證,遲D拉吓拉吓無晒私家醫生,全部去睇急症就大鑊喇
私家醫生被捕,都係因為疫苗通行證問題??

躺平了  

...... 即管唔認啦,李特首 

引用:
原帖由 @海東青 於 2022-9-23 18:13 發表
不走回頭路…
卡超記住今天的豪情,他日魚港屍橫遍野咪撚求阿爺幫拖!
就係你呢啲, 拖住香港前進

引用:
原帖由 巴黎簽左個癈人 於 2022-9-23 18:13 發表

但呢度好多人仕唔開心。
黃屎反政府,政府做乜都係錯

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]